Responsiivinen kuvakaruselli

  • Terveyttä eläimille ja ihmisille.

  • Elintarvikehygienia kunnossa.

  • Eläinlääkäriliitto 130 vuotta yhteisen terveyden asialla

  • Eläinlääkärit. Joka päivä.

  • Epidemiat seurannassa

Eläinlääkäriliitto on koonnut eläinlääkintähuoltolain uudistukseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia Eläinlääkärilehtiin 3/2022, 4/2022 ja 5/2022. 

Löydät kysymykset ja vastaukset myös verkosta. Klikkaa linkkiä alla.

Suomen Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 8/2022

Eläinlääkäriliiton valtuuskunnan vaalit pidetään joka kolmas vuosi. Vaalit on nyt pidetty ja jäsenet ovat saaneet äänestää omia ehdokkaitaan. Vaalilautakunta vahvisti tuloksen ja uusi valtuuskunta aloitti toimintansa järjestäytymiskokouksessa marraskuussa. Varsinainen toimintakausi alkaa ensi vuoden alusta. Useita valtuustokausia istuneena vahvistan, että valtuuskunnan toiminta on mielenkiintoista ja opettavaista. Valtuuskunnassa konkretisoituu ammattikunnan monialaisuus ja osaamisen kirjo.

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 8/2022

Tulevalle kolmivuotiskaudelle valittu Eläinlääkäriliiton valtuuskunta on pitänyt järjestäytymiskokouksensa ja uudeksi puheenjohtajaksi on äänestetty Mikko Turku. Valta vaihtuu uuden vuoden alkaessa. Haluan toivottaa Mikolle paljon onnea tulevassa tehtävässään! Samalla haluan kiittää Riku Pukosta rohkeudesta asettua ehdolle puheenjohtajavaalissa. Oli hienoa päästä valitsemaan liiton puheenjohtaja vaaleilla.