Eläinlääkärilehti 7/2020

Lue lehti kokonaan > Kirjaudu jäsen- eli Fimnet-tunnuksella

Suomen Eläinlääkärilehti – Finsk Veterinärtidskrift: ammattiasiaa eläinlääkärille vuodesta 1893.

Julkaisemme vertaisarvioituja artikkeleita, muita ammattiartikkeleita, liiton juristi vasta -palstaa, henkilöuutisia, kolumneja, näkökulmia, lukijalta-kirjoituksia, ajankohtaisia asioita, tietoja täydennyskoulutuksesta, työpaikkailmoituksia ja myymme mainostilaa.

Lehti on liiton jäsenetu opiskelijoille ja työelämässä oleville jäsenille paperilla ja kaikille jäsenille pdf-muodossa koko lehtenä. Eläkeläiset voivat tilata maksullisen paperilehden.

Lehti kuuluu Aikakausmedia ry:hyn.

Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 7/2020

Maaliskuussa 2020 tiedekunnan opetus muutettiin ”yhdessä viikonlopussa” mahdollisimman paljon etänä toteutettavaksi. Digiloikka oli valtava. Kun oli pakko selvitä, opettajat ja opiskelijat osoittivat jälleen kerran sitä osaamista ja sitoutumista, joista heitä kansainvälisissä arvioinneissamme kiitetään.

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 7/2020

Syksyn mittaan on tehty liitolle ja myös sen tytäryhtiölle Fennovetille liiketoimintasuunnitelmaa. 
Liiketoimintasuunnitelma mielletään perinteisesti yrityksen työkaluksi, jonka avulla hahmotetaan markkinatilannetta, asiakaskuntaa ja omien tuotteiden kysyntää. Liiton liiketoimintasuunnitelma on erilainen kuin voittoa tavoittelevan yrityksen, mutta yhtä lailla liitonkin on hyvä suunnitella, miten rajalliset resurssit tulevat parhaiten hyödynnetyiksi ja talous pidettyä tasapainossa.

Ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksistaEläinlääkärilehti 7/2020