Eläinlääkärilehti 3/2019

Lue lehti kokonaan > Kirjaudu jäsen- eli Fimnet-tunnuksella

Suomen Eläinlääkärilehti – Finsk veterinärtidskrift: ammattiasiaa eläinlääkärille vuodesta 1893.

Julkaisemme vertaisarvioituja artikkeleita, muita ammattiartikkeleita, liiton juristi vasta -palstaa, henkilöuutisia, kolumneja, näkökulmia, lukijalta-kirjoituksia, ajankohtaisia asioita, tietoja täydennyskoulutuksesta, työpaikkailmoituksia ja myymme mainostilaa.

Lehti on liiton jäsenetu opiskelijoille ja työelämässä oleville jäsenille paperilla ja kaikille jäsenille pdf-muodossa koko lehtenä. Eläkeläiset voivat tilata maksullisen paperilehden.

Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 3/2019

Eduskuntavaalit ovat ihan kohta – eläinlääkäreiden kannalta ehkä tärkeimmät eduskuntavaalit vuosikymmeniin. 

Edellisellä hallituskaudella jäi kesken eläinten hyvinvointilaki ja SOTE-uudistus. Molemmat meidän eläinlääkärien kannalta erittäin tärkeitä ja työmme tulevaisuutta ohjaavia uudistuksia. Nyt onkin aika kysyä ehdokkailta, kuinka he haluavat uudistaa lakeja ja mikä on eläinlääkärien rooli uudistuksissa? Eikä pelkästään kysyä, vaan kertoa mikä on meille tärkeää ja mitä me eläinlääkärit maamme hyväksi teemme.

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 3/2019

Seuraava eduskunta ja hallitus jatkavat soteuudistuksen valmistelua. Sipilän hallituksen hajottua ja valmistellun sote- ja maakuntauudistuksen kaaduttua on tilanne taas avoin palvelujen järjestämisen tulevaisuuden suhteen.

Tieteelliset artikkelit lyhyesti Eläinlääkärilehti 3/2019

Ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksistaEläinlääkärilehti 3/2019