Eläinlääkärilehti 5/2019

Lue lehti kokonaan > Kirjaudu jäsen- eli Fimnet-tunnuksella

Suomen Eläinlääkärilehti – Finsk veterinärtidskrift: ammattiasiaa eläinlääkärille vuodesta 1893.

Julkaisemme vertaisarvioituja artikkeleita, muita ammattiartikkeleita, liiton juristi vasta -palstaa, henkilöuutisia, kolumneja, näkökulmia, lukijalta-kirjoituksia, ajankohtaisia asioita, tietoja täydennyskoulutuksesta, työpaikkailmoituksia ja myymme mainostilaa.

Lehti on liiton jäsenetu opiskelijoille ja työelämässä oleville jäsenille paperilla ja kaikille jäsenille pdf-muodossa koko lehtenä. Eläkeläiset voivat tilata maksullisen paperilehden.

Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 5/2019

Aurinko räkötti kirkkaalta taivaalta ja luontoäiti antoi parastaan toukokuisena viikonloppuna isolla kirkolla Helsingissä. Samaan aikaan kun Säätytalolla väännettiin kuumeisesti seuraavaa hallitusohjelmaa Suomelle, Eläinlääkäriliiton valtuuskunta kokoontui kevätkokoukseensa visioimaan ja linjaamaan professiomme tulevaisuutta. 

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 5/2019

Suomi sai uuden hallituksen kesäkuun alussa. Eläinlääkäriliiton tavoitteena olleet asiat on pääosin kirjattu hallitusohjelmaan, joka on nimetty otsikon mukaisesti. Ohjelman kirjauksissa on vielä tulkinnanvaraa ja osaa asioista selvitetään hallituskauden aikana. 

Tieteelliset artikkelit lyhyesti Eläinlääkärilehti 5/2019

Ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksistaEläinlääkärilehti 5/2019