Eläinlääkärilehti 9/2019

Lue lehti kokonaan > Kirjaudu jäsen- eli Fimnet-tunnuksella

Suomen Eläinlääkärilehti – Finsk veterinärtidskrift: ammattiasiaa eläinlääkärille vuodesta 1893.

Julkaisemme vertaisarvioituja artikkeleita, muita ammattiartikkeleita, liiton juristi vasta -palstaa, henkilöuutisia, kolumneja, näkökulmia, lukijalta-kirjoituksia, ajankohtaisia asioita, tietoja täydennyskoulutuksesta, työpaikkailmoituksia ja myymme mainostilaa.

Lehti on liiton jäsenetu opiskelijoille ja työelämässä oleville jäsenille paperilla ja kaikille jäsenille pdf-muodossa koko lehtenä. Eläkeläiset voivat tilata maksullisen paperilehden.

Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 9/2019

Vaalilautakunta on mielenkiintoinen toimielin – aikaisemmasta kokemuksestani huolimatta asiat tuntuvat aina uusilta. Joka kerta saa miettiä, mitenkäs nämä vaalilitot ja renkaat menivätkään ja mitä säännöt sanovat vaalikelpoisuudesta ja vaali-ilmoituksista. Jälleen kerran vaalit pidettiin ja oleellisin eli uuden valtuuskunnan valinta tuli tehtyä.

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 9/2019

Eläinlääkäriliiton valtuuskunnan vaali on käyty ja uusi valtuuskunta järjestäytyi marraskuun viimeisenä päivänä. Liitolle valittiin myös uusi puheenjohtaja seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Onnittelut Katri Kiviniemelle valinnasta ja menestystä hienon järjestömme johdossa!

Kolme vuotta sitten aloittaessani liiton puheenjohtajana oli kiire vaikuttaa maakuntavalmisteluun eläinlääkäripalvelujen ja muun ympäristöterveydenhuollon järjestämiseksi parhain päin. Myös eläinsuojelulain uudistus oli loppusuoralla, ja siihen vaikuttaminen oli välttämätöntä. 

Ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksistaEläinlääkärilehti 9/2019