Eläinlääkärilehti 4/2020

Lue lehti kokonaan > Kirjaudu jäsen- eli Fimnet-tunnuksella

Suomen Eläinlääkärilehti – Finsk veterinärtidskrift: ammattiasiaa eläinlääkärille vuodesta 1893.

Julkaisemme vertaisarvioituja artikkeleita, muita ammattiartikkeleita, liiton juristi vasta -palstaa, henkilöuutisia, kolumneja, näkökulmia, lukijalta-kirjoituksia, ajankohtaisia asioita, tietoja täydennyskoulutuksesta, työpaikkailmoituksia ja myymme mainostilaa.

Lehti on liiton jäsenetu opiskelijoille ja työelämässä oleville jäsenille paperilla ja kaikille jäsenille pdf-muodossa koko lehtenä. Eläkeläiset voivat tilata maksullisen paperilehden.

Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 4/2020

Tervehdys koulutusvaliokunnalta! Liiton koulutusvaliokunta tuottaa vuosittain Eläinlääkäripäivien ohjelman. Fennovet Oy organisoi näyttelyn ja hoitaa päivien käytännön järjestelyjä Eläinlääkäriliiton konsulttina. Liiton hallitus hyväksyy päivien teemat ja ohjelman – Eläinlääkäriliitto on päivien järjestäjä. 

Tämän vuoden syyskuun Eläinlääkäripäiville valiokunta kokosi ohjelmaa viime talven aikana. Tammikuussa olimme innoissamme, maaliskuussa huolissamme ja nyt (9.6.) tiedämme, että päivien luentoja järjestetään virtuaalisesti. Kuinka paljon, on vielä selvitettävänä. 

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 4/2020

Toukokuu päättyi hienosti: kunta-alallekin saatiin vihdoin uusi työ- ja virkaehtosopimus. Lääkärisopimuksen eläinlääkäriliitteeseen saatiin neuvoteltua merkittäviä parannuksia, kuten lepoon liittyviä elementtejä uudesta työaikalaista ja päivystysvapaiden kertyminen. Aiheesta kerrotaan tarkemmin verkkosivuillamme sekä seuraavassa Eläinlääkärilehdessä.

Ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksistaEläinlääkärilehti 4/2020