Danske Bankin jäsenedut: sijoittaminen, asuntolaina ja vastavalmistunut

Danske Bankin sijoittamisetu

Eläinlääkäriliiton jäsenenä saat etuja omatoimiseen sijoittamiseen, vaivattomaan valmiiseen ratkaisuun tai toivot henkilökohtaista neuvontaa. Jäsen saa etuja uusista Danske Kaupankäynti-, Danske Varainhoito- ja Danske Sijoitusneuvontapalveluissa riippumatta siitä minkä pankin asiakas on.

 Edut:

 • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja. Maksat vasta, kun teet toimenpiteitä, tällöin maksat välityspalkkioita tekemistäsi kaupoista.
 • Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%.
 • Sijoittajalle Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
 • Arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa.
 • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.
 • Palvelua juuri sinun asioihisi erikoistuneilta henkilöiltä
 • Sijoituksien seuraaminen ja hoitaminen kätevästi mobiilissa.

Helppo valmis ratkaisu: Tee verkkopalvelun kautta sijoitussuunnitelma, jonka perusteella suosittelemme sinulle soveltuvinta rahastovaihtoehtoa. Palveluun kuuluvia sijoitusrahastoja hoitaa salkunhoitaja, joka sijoittaa varat puolestasi maailmanlaajuisesti kustannustehokkaiden ETF:ien ja indeksirahastojen kautta. Pääset sijoittamiseen kiinni jo 10 euron kuukausisummalla. Varainhoito Online -palvelu tekee sijoittamisen aloittamisen helpoksi, riippumatta sijoitettavasta summasta tai aiemmasta sijoittamiskokemuksesta.

Omatoiminen sijoittaja: Käytössäsi ovat monipuoliset digitaaliset palvelut sekä kattavat sijoitusvaihtoehdot maailmanlaajuisesti, kilpailukykyisin välityspalkkiohinnoin. Kaupankäynti Online -palvelu on sinulle sopiva valinta erityisesti silloin, jos olet itsenäinen omatoimisijoittaja.

Henkilökohtainen neuvonta: Sinulle on jo ehkä kertynyt omaisuutta, ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa sopivista sijoitusneuvonta- sekä varainhoitopalveluista. Varaamalla tapaamisen voit hyödyntää asiantuntijoidemme apua ja neuvoja sijoittamisessa.

Ota edut käyttöön! 

Tutustu tarkemmin sijoittamisen vaihtoehtoihin 

Ota yhteyttä – kerromme lisää eduistasi: puh. 0200 25880 ma-pe 8-20 tai kysy chatissa

Lue Akavan tiedote 15.1.2019

Danske Bankin asuntolainaetu 

Eläinlääkäriliiton jäsenenä saat asuntolainan edullisemmin kuin ei-akavalaisen liiton jäsen. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – Danske hoitaa pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Edut liiton jäsenille

 • Pienempi marginaali
 • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
 • Lyhennysvapaat ilman kuluja
 • Portaistettu maksuohjelma
 • Edullisemmat päivittäispalvelut

Ota edut käyttöön! Lue lisää  tai ota yhteyttä – kerromme lisää eduista: Danske Bank puh. 0200 25880 ma-pe 8-20 tai kysy chatissa
Tee lainahakemus
#koulutuskannattaa ja #keskityolennaiseen. 

Lue Akavan asiaa avaava artikkeli tästä

Danske Bankin pankkietu vastavalmistuneelle

Danske Bankilla on pankkipalveluetu kahden vuoden sisällä valmistuneelle – ELK, ELL, ELT tai erikoiseläinlääkäri (alkoi 2017). Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan kahden viime vuoden aikana ennen etujen käyttöön ottoa. Eläinlääkäriliiton jäsenenä saat huomattavat edut ilman kuukausi- ja vuosimaksuja, arvo on jopa yli 700 euroa vuodessa.

Etu vastavalmistuneelle:

 • Saat parhaiden asiakkaidemme edut ja laajimmat palvelut ilman erillistä kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi.
 • Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle vähintään viideksi vuodeksi.
 • Saat käyttöösi Marstercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi (palvelupaketin kuukausimaksu voi etutason mukaan olla jopa 22,40 e/k), lainat kilpailukykyisillä hinnoilla ja lentokenttäloungeja käyttöösi. Kortit ja luotot edellyttävät myönteistä luottopäätöstä.
 • Eläinlääkäriliitto on mukana sopimuksessa Akavan jäsenenä. Etua käytettäessä täytyy olla liiton jäsen.

#koulutuskannattaa ja #keskityolennaiseen. 

Lainaa koronakriisin aikaan vuonna 2020

Koronakriisin vuoksi monen suomalaisen talous on vaikeuksissa. Danske Bank tarjoaa Suomen Eläinlääkäriliittoon kuuluvalle nykyasiakkaalleen lomautuslainaa, eli rahoitusta tilapäiseen tarpeeseen alennetulla marginaalilla ja ilman järjestelypalkkiota. Lue lisää

Tutustu tarkemmin kaikkiin etuihisi ja niiden ehtoihin pankin sivuilla

Tutustu muihin Eläinlääkäriliiton jäsenetuihin