Jäsen- eli Fimnet-tunnus hukassa?

Ajan tasalla olevat jäsentiedot tuovat lehden, jäsenkirjeen ja muut liiton viestit perille, siksi tiedot kannattaa tarvittaessa tarkistaa ja päivittää verkkosivujen jäsenosiossa. 

Jos jäsen- eli Fimnet -tunnuksesi on kadoksissa, voit tilata sen kohdasta www.fimnet.fi/tunnus, suomenkielisestä asiakaspalvelustamme (palveluntuottaja Fimnet) puh. 020 743 5180 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)fimnet.fi. Uusi tunnus lähetetään tekstiviestillä, joten matkapuhelinnumerosi tulee olla Eläinlääkäriliiton jäsenrekisterissä, ja nimenomaan kohdassa matkapuhelin (ei työ, ei koti). Tunnus voidaan lähettää myös sähköpostilla jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Tarvittaessa ilmoita matkapuhelinnumerosi liiton toimistolle sähköpostilla tai puhelimitse (toimisto(at)sell.fi, puh. 09 7745 4810). 

Ohje jäsen- eli Fimnet -tunnusten tilaamiseen

1. Jos muistat Fimnet-tunnuksesi tai Fimnet-sähköpostiosoitteesi, kirjoita se ensimmäiseen kenttään otsikon Salasana hukassa alle ja paina Jatka. Jos et muista tunnustasi tai Fimnet-sähköpostiosoitettasi, voit hakea tunnustasi kohdasta Tunnus hukassa. Syötä lomakkeeseen aluksi vain nimesi ja liittosi. Jos järjestelmä löytää useampia henkilöitä, tarkenna hakua lisärajauksin.

2. Jos tunnuksesi löytyi, voit tilata matkapuhelimeesi koodin tai sähköpostiisi linkin, joiden avulla saat vaihdettua salasanasi itse. Jos kumpikaan vaihtoehto ei ole mahdollinen, voit ilmoittaa Eläinlääkäriliittoon matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi (toimisto(at)sell.fi tai 09 7745 4810) ja yrittää myöhemmin uudelleen. Tunnuksen saat kuitenkin tässä tapauksessa nopeimmin lähettämällä tilauspyynnön asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu(at)fimnet.fi.

Jäsentietojen päivittämiseen liiton verkkosivuilla tarvitaan Fimnet-kirjautuminen. Fimnet-tunnistautuminen on uudistunut ja jatkossa käyttäjätunnuksena toimii jäsen- eli Fimnet -tunnus, Eläinlääkäriliiton jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite tai Fimnetissä aktiivisena oleva sähköpostiosoite. Halutessasi voit myös entiseen tapaan jatkaa jäsen- eli Fimnet -tunnuksen käyttöä kirjautumisessa.

Verkkosivujen jäsentietolomakkeella voit muuttaa ja lisätä omia tietojasi ajan tasalle. Tärkeää on lopuksi painaa lähetä tiedot -painiketta, muuten tiedot eivät kirjaudu muistiin. Jäsentietojen päivitysten kirjautuminen vie teknisistä syistä useamman päivän, joten uudet tiedot voit tarkistaa viikon kuluttua. 

Päivittämään tietoja verkkosivuille