Työpaikkailmoittajan ohje

Eläinlääkäriliitto julkaisee avoimet työpaikat -ilmoituksia Suomen Eläinlääkärilehdessä ja liiton verkkosivujen jäsenosiossa. 

Verkkosivujen työpaikkailmoitukset 

Ilman jäsentunnuksia verkkosivujen avoimista työpaikoista näkyy vain ilmoitusten lukumäärä, tällä sivulla. Kirjautumalla jäsen- eli Fimnet-tunnuksilla näkee varsinaiset ilmoitukset.

Jäsenet voivat itse jättää verkkosivujen työpaikkaosioon työpaikka- ja työhakuilmoituksen veloituksetta jäsen- eli Fimnet-tunnuksilla.

Jos haluat julkaista työpaikkailmoituksen vain liiton kotisivulla eikä sinulle ole jäsentunnuksia, ilmoitus julkaistaan liiton toimiston kautta ja se on maksullinen, 250 e/ kerta. Ilmoitus voi olla sivuilla enintään kuusi viikkoa. Uusi kuuden viikon jakso katsotaan uudeksi ilmoitukseksi. Nämä ilmoitukset (doc-muodossa tai pdf-tiedostoina) voi lähettää sähköpostilla riitta.puro (at) sell.fi

Eläinlääkärilehden työpaikkailmoitukset

Lue lehdessä julkaistavan työpaikkailmoituksen sisältövaatimuksista (tähtimerkintä lehdessä) ja työpaikkailmoituksen koosta alempaa tältä sivulta.

Lehdessä julkaistavat työpaikkailmoitukset (katso myös mediakorttia, joka sisältää muun muassa aikataulut) julkaistaan myös Eläinlääkäriliiton kotisivujen Avoimia työpaikkoja -osiossa viimeistään lehden ilmestymispäivänä.
Nämäkin ilmoitukset näkyvät verkossa vain kirjautumalla jäsen- eli Fimnet-tunnuksilla.

Tietoja työpaikkailmoittelun sisällöstä Eläinlääkärilehdessä

Työpaikkailmoituksista tulee ilmetä päivystysvelvollisuuden määrä, rahapalkan suuruus euromääräisesti sekä praktiikan ja muiden tehtävien välinen aikamääräinen jakosuhde. Yksityisten eläinlääkäriasemien osalta riittää, kun ilmoituksessa on nähtävänä palkanmääräytymisperuste. Suomen Eläinlääkäriliiton yksityissektorin vähimmäispalkkasuositus vastavalmistuneelle eläinlääkärille, jolla ei ole enempää työkokemusta, on 3 231 euroa kuukaudessa. Liiton suositus kunnassa työskentelevän praktikkoeläinlääkärin vähimmäispalkaksi on 2 450 euroa kuukaudessa, ja hygieenikon ja valvontaa suorittavan eläinlääkärin vähimmäispalkaksi 4 685 euroa kuukaudessa. Suomen Eläinlääkäriliiton suositus työn kuormittavuudelle on, että päivystysvelvollisuus on jaettu vähintään viiden eläinlääkärin kesken. Mikäli palkkasuositus alittuu, kuormitussuositus ylittyy tai työpaikkailmoituksessa on muuten seikkoja, joiden vuoksi toivotaan yhteydenottoa liittoon, työpaikkailmoitus on merkitty tähdellä *. Yhteyttä pyydetään tarvittaessa ottamaan liiton toimistoon puh. 09 7745 4811.

Työpaikkailmoitukset voi jättää lehteen lähettämällä tekstin ja logotiedoston erillisenä tiedostona sähköpostilla osoitteeseen toimitus (at) sell.fi. Jäsenet voivat jättää ilmoituksen kotisivuille liiton sivujen jäsenosiossa olevan linkin kautta tai sähköpostilla riitta.puro (at) sell.fi. Muista kotisivuille tulevista työpaikkailmoituksista voi ottaa yhteyttä toimitus (at) sell.fi.

Työpaikkailmoituksen koosta

Paperilehden työpaikkailmotusten koot ovat erilaiset kuin lehden mainoksilla.

Työpaikkailmoituksen leveys on 170 mm. Jos ilmoitus tulee palstan ensimmäiseksi, sen maksimikorkeus on 210 mm, muilla kokonaisilla sivuilla maksikorkeus voi olla 240 mm.

Työpaikkailmoitukset voi jättää lehteen lähettämällä tekstin ja logotiedoston erillisenä tiedostona sähköpostilla osoitteeseen toimitus (at) sell.fi. Painovalmis ilmoitusaineisto on myös mahdollinen työpaikkailmoituksissa, mutta se saattaa aiheuttaa lisätyötä, jos yllä mainittuja sisällöllisiä asioita muutetaan.