Responsiivinen kuvakaruselli

  • Terveyttä eläimille ja ihmisille.

  • Elintarvikehygienia kunnossa.

  • Eläinlääkäriliitto 130 vuotta yhteisen terveyden asialla

  • Eläinlääkärit. Joka päivä.

  • Epidemiat seurannassa

Tarjoamme jälkikuuntelumahdollisuuden 23.3. pidetylle vaalipaneelille, jonka aiheina olivat eläinten hyvinvointi, eläinlääkintähuollon tulevaisuus, eläinlääkäripula ja eläinlääkärien jaksaminen. 

Mukana Mai Kivelä (vasemmisto), Mikko Kärnä (keskusta), Mia Laiho (kokoomus), Mari Holopainen (vihreät), Mari Rantanen (PS) ja Harri Virtanen (SDP). Paneelia moderoi Eläinlääkäriliiton puheenjohtaja Mikko Turku.

Suomen Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 2/2023

Vuoden 2022 lopussa Eläinlääkäriliittoon kuului yli 3000 jäsentä, joista lähes 500 oli opiskelijajäseniä. Tämä vastaa noin 82 prosenttia Suomessa laillistetuista eläinlääkäreistä. Eläinlääkärit työskentelevät monilla sektoreilla. Tämä on rikkaus, mutta aiheuttaa samalla ristiriitaisia toiveita liiton toiminnalle. Liitto rakentuu eläinlääkärijäsenistöstään, joten liiton toimia ajavat eläinlääkärikunnan ajatukset ja kokemukset.  

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 2/2023

Talvikuukaudet ovat takana ja päivät pitenevät jo silmissä. Vaikka lunta vielä satelee, ovat kevään myrskyt osoitus talven selän katkeamisesta. Kesä tulee jo kovaa vauhtia.

Maaliskuun vaihteessa tämän hallituskauden eläinlääkärialaan vaikuttavat lakiehdotukset hyväksyttiin lopulta. Työ näiden asioiden kanssa on kuitenkin aivan muuta kuin lopussa. Seuraavaksi aloitetaan tarkentavien asetusten ja ohjeiden työstäminen. Liitto on tässä työssä mukana muiden sidosryhmien kanssa.