Eläinlääkäripäivät 2022: Onnistunut tapahtuma

Eläinlääkäripäivät 2022 ovat takanapäin. Päivät ovat suurin kotimainen ja vuosittainen järjestettävä eläinlääkärialan täydennyskoulutustapahtuma. Tänä vuonna päiville osallistui yli 1400 osanottajaa.

Eläinlääkärien luennot suunnittelee Suomen Eläinlääkäriliiton koulutusvaliokunta. Päivät järjestää Eläinlääkäriliitto konsulttinaan omistamansa Fennovet Oy:n kongressipalvelu. Eläinlääkäriliiton jäsenet voivat osallistua tapahtumaan jäsenhintaan.

Eläinlääkäripäiville valitaan vuosittain ajankohtainen, kokonaisuuden läpäisevä yleisteema, joka oli tänä vuonna digitalisaatio. Päivillä saatiin nauttia kymmenestä hienoista luentokokonaisuuksista, näyttelystä, oheistapahtumista ja kollegojen kohtaamisesta.

Eläinlääkäripäivien antiin voi palata vielä jälkikäteen. Luentotallenteet tulevat katsottaviksi perjantaista 11.11.2022 alkaen kesäkuun 2023 loppuun asti. Läsnäolijoiden lipun hintaan sisältyy tallenteiden katseluoikeus niiltä päiviltä, joille osallistuja on ostanut luentojen osallistumisoikeuden. Jälkikäteen katsottavat tallenteet ovat myös ostettavissa.