Antibioottiresistenssi tuli -seminaarin luennot katsottavissa verkossa

Suomen Eläinlääkäriliiton 125 vuotisjuhlavuoden tapahtumista yksi on 16. toukokuuta järjestetty seminaari nimeltä Antibioottiresistenssi tuli - millä lääkkeillä ihmisten ja eläinten terveys turvataan? Sen luennot ovat nyt katsottavissa tallenteina verkossa.

Tilaisuudessa oli esittelyssä kokonaisvaltainen Yhteinen terveys -näkökulma antibioottiresistenssiin. Mistä on kysymys, onko meillä ongelma ja voidaanko se ratkaista eläinlääkärien, lääkärien ja ympäristötutkijoiden yhteistyöllä? Entä miten Suomen tilanne suhteutuu muihin maihin?

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Suomen Eläinlääkäriliiton puheenjohtaja Päivi Lahti.

Tapatuma järjestettiin yhteistyössä One Health Finland ry:n kanssa. Seminaarin suoratoistettiin OHF:n sivuilla ja nyt tallenne on katsottavissa verkossa ainakin loppuvuoden 2017.

Luennoijat olivat Jaana Vuopio, LKT, professori, Turun yliopistosta, Katariina Kivilahti-Mäntylä, ELL, Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeasta, Merja Rantala, ELT, Vuoden eläinlääkärin 2017 Helsingin yliopistosta, Annamari Heikinheimo, ELT, Helsingin yliopistosta ja Johanna Muurinen, MMM, One Health Finland ry:stä ja Helsingin yliopistosta.

Tästä katsomaan tallenteita

Seminaarin ohjelma

Lue lisää Suomen Eläinlääkäriliiton 125-vuotisjuhlavuodesta