Laatusertifikaateista elintarvikevalvonnassa -seminaari 29.9., dl 15.9.
Laatusertifikaattien hyödyntäminen elintarvikevalvonnassa -hanke järjestää maksuttoman seminaarin Helsingissä 29.9.2015.
Ilmoittautuminen ja muut tiedot
Ohjelma 29 syyskuuta
Aamupäivä: Hanketulosten esittely
9.00-9.30 Aamukahvit
9.30-9.45 Seminaarin avaus ja hankkeen esittely, Outi Lepistö, EnviroVet Oy
9.45-10.15 Vertailevan aineistoanalyysin tulokset, Janne Lundén, Helsingin yliopisto
10.15-10.45 Kyselytutkimuksen tulokset, Mikko Turku, Helsingin yliopisto
10.45-11.00 Keskustelu ja tauko
11.00-11.30 Katsaus Euroopan maiden tilanteeseen, Outi Lepistö, EnviroVet Oy
11.30-12.30 Lounas
Iltapäivä: Katse tulevaan laatusertifikaattien hyödyntämisessä
12.30-13.00 Tulevaisuuden mahdollisuudet Suomessa sertifioitujen laatujärjestelmien hyödyntämisessä elintarvikevalvonnassa, elintarviketurvallisuusjohtaja Leena Räsänen, Evira
13.30-14.00 Edellyttääkö laatusertifikaattien hyödyntäminen lainsäädännön muutosta? Marjatta Rahkio, maa- ja metsätalousministeriö
14.00-14.30 Yksityisen ja viranomaisen välinen yhteistyö elintarvikeyritysten laatusertifikaattien osalta, Matti Hukari, elintarviketurvallisuusjärjestelmien johtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland
14.30-15.00 Kahvi
15.00-15.45 Hanketyöryhmän kommenttipuheenvuorot
15.45-16.00 Keskustelu ja seminaarin päätös