”Vain väliaikaista”, sanotaan Eläinlääkärilehden 6/20 pääkirjoituksessa

Nuori ja jo paljossa mukana ollut eläinlääkäri Heidi Vesterinen kirjoittaa pääkirjoituksessaan: ”Seitsemän vuotta valmistumisesta ei ole mikään hetkellinen olotila, vaan vaatii jo kestäviä elämän tukipalveluita. Silti kisasta ovat puuttuneet niin juottopisteet kuin leposijatkin….” Lue koko pääkirjoitus tästä

Puheenjohtaja Katri Kiviniemen palstalla "opittiin kampanjasta ja virtuaalipäiviltä", siis ensimmäisiltä eEläinlääkäripäiviltä. ”Myös lemmikittömän lääkäri -lausahdus kuvaa sitä, että hoitaessamme mitä tahansa eläinlääkärin tehtävää, olemme myös sellaisen ihmisen asialla, joka ei omista lemmikkiä. Ihmisten ja eläinten terveys on yhteinen”, kirjoittaa Kiviniemi. Lue koko teksti tästä

Mukana ovat myös Eläinlääkäriliiton yrittäjäpalkinnon saajat Eläinklinikka Hakametsästä, jutun voi lukea myös tästä sekä kooste ensimmäisiltä virtuaalisilta Eläinlääkäripäiviltä ja Johtamisen työkalut haltuun -artikkeli. Vaikuttamista, neuvontaa ja tukea kooste kertoo liiton toiminnasta vuonna 2019. 

Työn ääressä -palstalla ollaan naudan juoksutusmahahaavan parissa ja Näkökulma-palstalla esitetään ajatuksia kunnallisen eläinlääkintähuollon järjestämisestä nyt ja tulevaisuudessa.

Mukana kolumnisteja, Juristi vastaa -palsta, ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksesta sekä koottuja uutisia ja muita asioita.

Tästä lehden sivulle

Jäsenet voivat lukea koko lehteä kirjautumalla jäsen- eli Fimnet -tunnuksella täällä

Eläinlääkärilehti 6/20 ilmestyy 8. lokakuuta.