Mentorointiohjelma 2024 – ilmoittautuminen on nyt käynnissä

Ensi kesänä Eläinlääkäriliitto tarjoaa mentorointia viidennen ja kuudennen vuoden opiskelijoille toista kertaa. Mentorointiohjelman pilotti järjestettiin kesällä 2023 tukemaan opiskelijoita työuran alkuvaiheissa ja se sai erittäin hyvän vastaanoton.

Mentorointikausi alkaa Helsingissä 23. maaliskuuta järjestettävällä starttipäivällä. Starttipäivässä käydään läpi mentoroinnin sisältöä ja tavoitteita, sekä tavataan oman ryhmän kanssa kasvotusten. Starttipäivään osallistumista ei edellytetä ohjelmaan osallistumiseksi, mutta paikan päälle kannattaa tulla, jos vain mahdollista.

Mentoroitavat (aktorit) asettavat mentoroinnille tavoitteita, joita kohti tapaamisissa kuljetaan yhdessä keskustellen. Mentoroinnin tavoite voi olla esimerkiksi saada sujuva alku praktiikkaan, selkeyttää urasuunnitelmia tai pohtia omia toimintatapoja eläinlääkärinä. Tapaamiset järjestetään pienryhmissä ja etäyhteydellä huhtikuusta syyskuuhun. Tapaamisia on kauden aikana 4–6 ja jokainen ryhmä päättää omat aikataulunsa.

Opiskelijat voivat ilmoittautua aktoriksi osoitteessa: https://link.webropol.com/s/aktoriksi2024

Mentorien ilmoittautuminen on auki osoitteessa: https://link.webropol.com/s/mentoriksi2024

Lisätietoja ohjelmasta löytyy mentorointiohjelman omalta sivulta.

Voit olla myös yhteydessä toimistoeläinlääkäri Ida-Maria Kouvoon, jos sinulla on kysyttävää mentoroinnista (ida-maria.kouvo@sell.fi / 045 728 59 65).