Eläinlääkäripäivien 2019 keskustelutilaisuus - ilmoittaudu viimeistään 28.11.!

Eläinlääkäripäivien 2019 keskustelutilaisuus kollegiaalisuuden hengessä pidetään torstaina 12. joulukutta alkaen klo 16.15. 

Vielä mahtuu mukaan yksinomaan eläinlääkärien ja opiskelijoiden tilaisuuteen!  Mahdollisesta tilaisuuden suoratoistosta päätetään 29.11., eikä suoratoistoa tilata kustannusten vuoksi enää myöhemmin. Ilmoittaudu ajoissa. 

Keskustelun panelistit saavat aihepiirit tietoonsa ennakkoon ja puheenvuorot pidetään vaalikeskustelujen tapaan lyhyinä, noin minuutti puheenvuoroa kohtia. 

Puheenjohtajana toimii Hanna Nurmi ja keskustelijat ovat: Laura Hänninen (yliopisto), Päivi Pyykönen (valvontaell), Kimmo Lampinen (yksityisyrittäjä), Jussi Virta (työntekijä yksityisellä) ja Pauliina Pietilä (kunnaneläinlääkäripraktikko) ja Matti Nyberg (läänineläinlääkäri).

Lue lisää ja ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen huomaa, että muu ilmoittautuminen Eläinlääkäripäiville ei riitä ilmoittautumiseksi tähän tilaisuuteen, koska salissa on rajallinen määrä paikkoja (440) ja pääsy on vain eläinlääkäreillä ja eläinlääketieteen opiskelijoilla.