Keskustelu kollegiaalisuudesta eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille

Liiton eettinen valiokunta valmistelee juonnetun ja ennakkokysymyksiin perustuvan keskustelun kollegiaalisuudesta Eläinlääkäripäiville 2019. Tilaisuus on avoin vain eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille. 

Panelistit saavat aihepiirit tietoonsa ennakkoon ja puheenvuorot pidetään vaalikeskustelujen tapaan lyhyinä, noin minuutti puheenvuoroa kohtia. Keskustelu on ohjelmassa torstaina 12. joulukuuta alkaen klo 16.15. 
Kysymyksiä on valmisteltu  kahdesta teemasta: eettiset ongelmat lääkkeiden määräämisessä ja käytössä sekä toisena teemana erilaiset vastakkainasettelua aiheuttavat asiat ammattikunnassa.

Tilaisuuteen pitää ilmoittautua erikseen samalla, kun ilmoittaudut päiville. Jos olet jo ilmoittautunut päiville ja unohdit ilmoittautua keskustelutilaisuuteen, avaa sähköpostilla saamasi ilmoittautumisvahvistus ja muokkaa omia ilmoittautumistietojasi verkossa.
Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua viimeistään 28. marraskuuta, koska päätös mahdollisesta tilaisuuden suoratoistosta toiseen saliin tehdään sillon. Vaikka kiinnostuneita tulisi myöhemmin enemmän kuin saliin mahtuu, suoratoistoa ei kustannusten takia tilata enää 28.11. jälkeen. Tilaisuuteen voi ilmoittautua maksutta vaikkei tulisi päiville muutoin, mutta silloinkin pitää ilmoittautua verkossa. 

Puheenjohtajana toimii Hanna Nurmi ja keskustelijat ovat: Laura Hänninen (yliopisto), Päivi Pyykönen (valvontaell), Kimmo Lampinen (yksityisyrittäjä), Jussi Virta (työntekijä yksityisellä) ja Pauliina Pietilä (kunnaneläinlääkäripraktikko) ja Matti Nyberg (läänineläinlääkäri).

Tervetuloa osallistumaan yhteiseen keskusteluun!

Ilmoittautumiseen tästä