Messukeskuksessa

 Eläinlääkäripäivät järjestetään Messukeskuksen Siivessä, Rautatieläisenkatu 3. Viereinen hotelli on kokonaan remontissa.

Eläinlääkäripäivien 2018 ovet ovat avoinna
keskiviikkona klo 7-21, torstaina klo 7-17 ja perjantaina klo 7-16.30.

Naulakkopalvelu on sisään tullessa vasemmalla ja maksuton. 

Näyttely on avoinna keskiviikkona klo 9-17 ja avajaisten cocktail-tilaisuuden aikana, torstaina 8-17 ja perjantaina 8-16.  

Messukeskuksen tulo-ohjeet 
Lähestysmisohje kauempaa

Messukeskuksen aluekartta, Eläinlääkäripäivät ovat Siivessä

Eläinlääkäripäivien luentosali- ja näyttelykartta kuvana

Eläinlääkäripäivien luentosali- ja näyttelykartta pdf-tiedostona

Kulkuluvan, jonska saa Ilmoittautumisessa, tulee olla aina näkyvillä. Kortin viivakoodiin on tallennettu osallistujan tiedot ja näyttelyyn sekä luennoille osallistumisoikeus. Saliavustajat lukevat kortin tiedot viivakoodilaitteella aina luentosaliin mennessä.

Ruokailu ja kahvilat
Lounasta tarjoillaan päivittäin Ravintola Panoramassa klo 11-14 ja ravintola Platta 2:ssa klo 10.30-14.00.
Panorama on auki ainoastaan lounasaikana, Platta 2 on avoinna ke-to klo 7.00-17.00 ja pe 7.00-16.00.
Lounaslipun hinta on 13 euroa sisältäen itsepalveluna alkusalaatin, leivän ja levitteen, lämpimän ruoan, jälkiruoan, kahvin ja jääveden. Lippujen ennakkomyynti päivien aikana Platta 2 ravintolasta klo 7-14.

Osallistujatodistukset ovat esillä luentosaleissa. Todistuksia ei kirjoiteta jälkikäteen, ota omasi mukaan jo luennolta.

Pysäköintimaksu 12 euroa oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana Messukeskuksen parkkitalossa sekä pysäköintipaikalla Messukeskuksen ja Siiven itäpuolella. Pysäköinti maksetaan pois lähdettäessä joko maksuautomaattiin tai sisällä lippukassalla. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit. Jos pysäköintilippusi katoaa, voit ostaa kadonneen lipun tilalle uuden automaatista hintaan 20 euroa. Automaatissa on tätä varten valmis painike.

Ensiapu päivystysnumero on Messukeskuksessa puh. 050 431 3314.

Eläinlääkäripäivien sisääntulosivulle