eEläinlääkäripäivien 2020 luentokokoelma ja katseluoikeus ostettavissa

Eläinlääkäripäivät pidettiin ensimmäistä kertaa virtuaalisina 16.-18. syyskuuta. 

eLuentokokoelman eli liuennoistijoiden tiivistelmät voi yhä ostaa Fennovetin verkkokaupasta hintaan 45 euroa. Luentokokoelma on verkossa vuoden 2021 loppuun. 

 eEläinlääkäripäivien virtuaalialusta (luennot ja näyttely) on avoinna 18.10. saakka osallistujille ja sinullekin, jos ostat tallenteiden katseluoikeuden, johon sisältyy myös luentokokoelman lukuoikeus. Hinta on sama kuin Eläinlääkäripäivien viimeisen hintaportaan osallistumismaksu, katso hinta linkistä. Katseluoikeuksia on myynnissä rajoitettu määrä.

Voit vaihtoehtoisesti ostaa pelkän luentokokoelman lukuoikeuden, hinta 45 e. Joidenkin luennoitsijoiden materiaali julkaistaan vasta Eläinlääkäripäivien jälkeen, vuoden 2020 loppuun mennessä. Joidenkin yksittäisten luennoitsijoiden tiivistelmät puuttuvat kokoelmasta. Lisäksi eLuentokokoelmassa julkaistaan luennoitsijoiden mahdollisesti lähettämät lisämateriaalit, esimerkiksi esitysdiat, siltä osin kuin luennoitsijat antavat luvan julkaisuun ja toimittavat materiaalia. Kaikkien luennoitsijoiden kohdalla lisämateriaalia ei julkaista. Luentokokoelma on verkossa vuoden 2021 loppuu

Tästä voit ostaa katseluoikeuden tai pelkän luentokokoelman