Akavan verkkoseminaari työn henkisestä kuormituksesta ja työkyvyttömyyden kustannuksista 18.10. klo 9–10.30

Työkyvyttömyys maksaa useita miljardeja vuosittain yhteiskunnalle ja työnantajille. Hinta on raskas myös yksittäiselle ihmiselle. Työuupumus, henkinen kuormitus ja mielenterveysongelmat ovat nykyisin suuria haasteita työelämässä.

Akavan verkkoseminaarissa 18.10. kello 9–10.30 suomalaisten työhyvinvoinnista ja työsuojelusta keskustelevat sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen, Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder, Kevan toimitusjohtaja (1.11. alkaen) Jaakko Kiander, Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula ja Akavan työmarkkinajohtaja Katarina Murto.

Verkkoseminaarissa esitellään Akava Works -kyselyn tuloksia psykososiaalisesta kuormituksesta akavalaisten työssä ja Akavan ehdotukset työsuojelun edistämiseksi ja psykososiaalisen kuormituksen vähentämiseksi työssä.

Lisäksi johtaja Jaana Meklin Suomen Lakimiesliitosta, erityisasiantuntija Teija Golnick Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:stä ja työmarkkinalakimies Kari Eskola Akavan Erityisaloista kertovat, miten henkinen kuormitus näkyy akavalaisten työssä.

Keskustelu on osa Akavan Työhyvinvoinnilla työllisyyttä -hanketta, joka tuottaa tietoa työhyvinvoinnista, työkyvyttömyydestä ja sen kustannuksista.

Voit seurata lähetystä osoitteesta: https://www.mediaserver.fi/live/akava

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Kutsua voi jakaa eteenpäin. 

Voit lisätä tapahtuman kalenteriisi oheisesta linkistä: https://akava.fi/wp-content/uploads/2021/10/Verkkoseminaari-tyon-henkisesta-kuormituksesta-ja-tyokyvyttomyyden-kustannuksista.ics

Tervetuloa!