8.12. kello 18:00 Teemailta valtiosektorin eläinlääkäreille

Eläinlääkäriliito järjestää teemaillan valtiosektorilla työskenteleville eläinlääkäreille. Illan aihe on zoonoosiuhat, niiden mallintaminen ja uusiin uhkiin varautuminen. Teemaillan luennoitsija on apulaisprofessori Tarja Sironen Helsingin yliopistosta.

Teemailta keskittyy tuoreeseen tietoon vektorivälitteisistä taudeista, niiden leviämisen ennusteisiin ja varautumiseen valtiosektorilla. Luennolla kuullaan, kuinka mallintamista voidaan käyttää varautumisen tukena ja mitä uusia menetelmiä laajan seurannan toteuttamiseen on saatavilla. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa lintuinfluenssa, uudet vektorivälitteiset taudit ja ilmastonmuutoksen vaikutukset niiden leviämiseen.
Luennon lisäksi osallistujilla on mahdollisuus keskustella tästä ajankohtaisesta aiheesta. Tilaisuus järjestetään hybridinä, eli osallistua voi joko paikan päällä Eläinlääkäriliiton kokoustilassa tai etänä Teamsin välityksellä. Tilaisuus on Eläinlääkäriliiton jäsenten lisäksi avoin myös muille valtiosektorilla työskenteleville eläinlääkäreille.

Ilmoittautumisaika tähän tilaisuuteen päättyy 6. joulukuuta.

Ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä