Yrittäjäkysely akavalaisille yrittäjille, dl 28.8.

Akavan yrittäjätutkimus 2020: Danske Bank, Akava ja AKY-Akavalaiset yrittäjät toteuttavat yhteistyössä yrittäjille suunnatun kyselytutkimuksen elokuussa 2020. Eläinlääkäriliitto kuuluu Akavaan, joten eläinlääkäriyrittäjänä olet kyselyn kohderyhmää. 

Danske Bankin ja Akavan yhteistyö ja sen kautta liittojen jäsenille tarjottavat edut perustuvat säännöllisiin jäsentutkimuksiin ja niistä saatuihin tietoihin jäsenistön tarpeista. Tavoitteena on yksittäisten alennusprosenttien sijaan tarjota palvelukokonaisuutta, jolla on aidosti merkitystä akavalaisen talouteen ja arkeen.

Kyselyllä tavoitellaan parempaa ymmärrystä akavalaisten yrittäjien taloudelliseen mielenrauhaan vaikuttavista tekijöistä: arvopohjasta, tavoitteista ja nykyisiin pankki- ja talouspalveluihin liittyvistä kipupisteistä sekä niistä elementeistä, jotka tuovat lisäarvoa yrittäjän arkeen. Tutkimme myös yrittäjän suhtautumista yrittäjän omaan talouteen ja kumppaneihin.

Kyselyn tuloksia käytetään Danske Bankin, Akavan ja AKY:n yrittäjäpalveluiden ja edunvalvonnan kehittämiseen.

Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa n. 10-15 minuuttia. Toivomme että käytät tämän ajan kyselyn täyttämiseen, jotta pystymme kehittämään palveluita jotka ovat tärkeitä juuri sinulle.

Siirry kyselyyn 

Lisätietoa kyselytutkimuksesta:

Akava:
Anu Tuovinen, anu.tuovinen ( at ) akava.fi puh. 050 308 6943)
Jaana Ignatius, jaana.ignatius ( at ) akava.fi puh. 040 7002 225)

Danske Bank:
Huong Huynh, Huong.huynh ( at ) danskebank.fi,  puh. 050 555 1625
Marko Eteläaho, Marko.etelaaho ( at ) danskebank.fi, puh. 050 374 1430