Valvontaeläinlääkärit 10 vuotta - juhlaseminaari jäsenille 1.11., dl 23.10., uusi paikka!

Kaikille liiton jäsenille avoin seminaari, jossa aiheina ovat erilaiset vuorovaikutustilanteet, biouhat ja eläinlääkintähuollon tulevaisuuden näkymät.

Tarjolla pelimerkkejä asiakaskohtaamisiin, joissa saattaisit muutoin kokea olevasi tappiolla alusta saakka. 
Tule kauhistumaan ja helpottumaan millaisia biouhkia meille tutut zoonoosit ovat kansalliselle turvallisuudelle ja miten niitä torjutaan ja hallitaan.

Eläinlääkintähuoltolaki astui voimaan 1.11.2009. Lakiuudistuksen myötä valvontatehtäviä ja praktiikkaa alettiin eriyttää ja syntyi uusi eläinlääkärien ammattiryhmä, valvontaeläinlääkärit. Maailma on muuttunut ja uusiakin lakimuutoksia on tulossa. Luodaan katsaus tulevaan eläinlääkintähuollon järjestämisen ja tautitorjunnan näkökulmasta. Tarjolla myös keinoja oman työn haastaviin asiakaskohtaamisiin.

Tule tapaamaan kollegoja marraskuisena perjantaina ja juomaan kahvit valvontaeläinlääkärien kunniaksi.

Tilaisuus järjestetään 1. marraskuuta 2019 Tieteiden talossa, sali 309, os. Kirkkokatu 6, Helsinki. Huomaa, että paikka on vaihtunut alkuperäisestä. 

Klo
9.30-9.55 Kahvitarjoilu.

9.55-10 Tilaisuuden avaus Päivi Lahti, Suomen Eläinlääkäriliiton puheenjohtaja

10-10.30 Eläinlääkintähuollon tulevaisuudennäkymät, Taina Aaltonen, apulaisosastopäällikkö, MMM

10.30-11.30 Biouhkien torjunta, Paula Kinnunen, Zoonoosimikrobiologian dosentti, tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri, MSD Animal Health.

11.30-12.30 Omakustanteinen lounas lähialueen ravintoloissa

12.30-15 Haastavien kohtaamistilanteiden hallinta vuorovaikutuksen keinoin, Tero Ålander Mielenrauha koulutuspalvelut Oy

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköpostitse toimisto (at) sell.fi viimeistään keskiviikkona 23.10., jotta osaamme varata oikean määrän tarjoilua.

Tervetuloa kaikkien alojen jäseneläinlääkärit!