Pharmaca Fennica Veterinaria 2018 -kirja: oletko osoitelistalla?

Lääketietokeskus kertoo toimittavansa helmikuun lopussa yhden Pharmaca Fennica Veterinaria -kirjan kaikille osoiterekisterissään oleville eläinlääkäreille maksutta suomalaisiin osoitteisiin. Tarvittaessa voit päivittää yhteystietosi tästä

Maksullisia lisäkappaleita voi tilata täällä.

Pharmaca Fennica Veterinaria on saatavana myös verkkopalveluna. Palvelu sisältää kirjasta tutut sisällöt ja helppokäyttöisen hakutoiminnon sekä vapaankaupan valmisteiden luokittelun. Verkkopalvelu on optimoitu mobiilikäyttöön, eli se sopeutuu käyttäjän laitteeseen ja selainikkunan kokoon. Eläinlääkäriliiton jäsenenä pääset kirjautumaan palveluun Eläinlääkäriliiton jäsen- eli Fimnet-tunnuksella. Palvelu on käytössäsi osoitteessa: www.elainlaakkeet.fi kirjautuminen nimenomaan kohdasta "Fimnet-tunnuksella".

Voit myös ladata Pharmaca Fennica -mobiilisovelluksen App Storesta tai Google Play Kaupasta. Sovelluksesta saat aina ajantasaiset tiedot muun muassa uusista valmisteista ja hinnoista. Oikean valmisteen löydät, vaikka skannaamalla lääkepakkauksen viivakoodin. Mobiilisovellus toimii myös ilman verkkoyhteyttä.

Avoin verkkopalvelu on käytössäsi osoitteessa www.pharmacafennica.fi.
Verkkopalvelussa voit verrata helposti kahta Pharmaca Fennica -selostetta rinnakkain.