”Mukana kevään kunta-, valtio- ja yliopistoneuvotteluissa, kerrotaan Eläinlääkärilehdessä 2/20

”Ilman liittoa meillä ei olisi neuvotteluissa ketään nostamassa esiin eläinlääkärien työn erityispiirteitä…Neuvottelut uusista, tänä keväänä voimaan astuvista valtion, kuntien ja yliopistojen työ- ja virkaehtosopimuksista ovat täydessä käynnissä”, kirjoittaa Eläinlääkäriliiton puheenjohtaja Katri Kiviniemi palstallaan Eläinlääkärilehdessä 2/20. Koko palstan voit lukea lehden sivulta

”Meillä pitäisi olla tässä yhteiskunnassa rohkeutta tehdä päätöksiä ja elää reippaasti niiden mukaan”, ajattelee pääkirjoittaja Hanna Nurmi, lue koko kirjoitus tältä sivulta

Lehdessä kerrotaan myös karjuporsaiden kastraatiosta ja sen vaihtoehdoista ja Mikä on diagnoosisi? -palstalla tavataan apaattinen kultainennoutaja. Tieteellisiä artikkeleita on kaksi: hevosten nivelten sairauksista ja Kissan trakearepeämästä.

Jo syyskuussa pidettävistä Eläinlääkäripäivistä 2020 saadaan jo maistiaisia (teemana genetiikka) ja opetuksen historiaa Hautjärvellä voi lukea Terttu Katila-Yrjänän kirjoituksen toisesta osasta.

Kolumnisteissa debytoi Tia Pelkonen, ensimmäisen vuoden eläinlääketieteen opiskelija Tartosta ja mukana on myös Sanna Hellström Kaima & Kollega -kolumnillaan Lajinsa viimeiset. 

Lehden 60-sivuun mahtuu paljon muutakin - Eläinlääkärilehti 2/20 ilmestyy 12. maaliskuuta. Nauti!

Koko lehden voi lukea jäsen eli Fimnet-tunnuksellasi täältä

Avoimet aineistot voi lukea tällä sivulla