Mistä Eläinlääkärilehdessä kirjoitettiin vuonna 2023?

Jos haluaa katsoa, millaisia aiheita Eläinlääkärilehdessä oli tai ketkä kirjoittivat lehteen vuonna 2023 voi käydä katsomassa koosteet jaoteltuna kirjoittajan ja aiheen mukaan.  

Eläinlääkärilehden vertaisarvioidut, tieteelliset artikkelit ovat arvostettuja, ja niitä julkaistiin vuoden 2023 lehtien jokaisessa numerossa. Vuosisisällön koosteessa tieteelliset artikkelit on merkitty pienellä mustalla pallukalla, joten ne ovat nopea katsoa. 

Vuoden 2023 Eläinlääkärilehden aiheiden hahmottamista tukee sisällön jaottelu vuosikoosteeseen juttutyypin mukaan. Juttutyyppi kertoo, onko kyse esimerkiksi pääkirjoituksesta, puheenjohtajan palstasta, liiton juristin palstasta, kolumnista tai ammattiartikkelista. 

Lehden tärkeitä kirjoittajia ovat jäsenet, jotka kirjoittavat ja valokuvaavat lehteen. Lehdellä on myös aktiivinen toimitusneuvosto. Tärkeitä ovat lisäksi kaikki lehteä vuoden aikana avustaneet toimittajat ja liiton toimiston henkilökunta. Lehden taloudelle olennaisia ovat olleet kaikki ilmoittajat. Lämmin kiitos heille kaikille.