Lue jäsenkirjettä

Lokakuun lopun jäsenkirje 11/2022 tuli sähköposteihin. Siinä on asiaa FVE:n (Federation of Veterinarians of Europe) kyselystä, joka on suunnattu Euroopan alueen eläinlääkäreille. Eläinlääkäriliitto kannustaa jäseniään olemaan mukana.

Jäsenkirjeessä on myös tietoa (ja linkki ilmoittautumiseen) Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA) webinaarista, jossa on aiheina eläinlääkärien ajankohtaiset asiat Pohjoismaissa ja joihin paneudutaan Tanskan, Suomen, Norjan ja Ruotsin alustajien johdolla. Monet alan haasteet ovat Pohjoismaissa samantyyppisiä, joskaan eivät identtisiä.

Jäsenkirjeessä on linkit, joista voi ilmoittautua mukaan johtamiskoulutukseen. Eläinlääkäriliitto tukee jäsentensä osallistumista koulutuskokonaisuuteen. Jäsenkirjeessä kerrotaan myös Eläinlääkäriliiton valtuuskunnan vaalista. Liiton vaalissa voi äänestää 24. lokakuuta, kello 12.00 asti. Vielä voi myös ilmoittautua Eläinlääkäripäiville.

Jäsenkirje on luettavissa myös liiton verkkosivujen jäsensivuilla. Jäsensivuille pääsee jäsen- eli Fimnet -tunnuksilla. Jos jäsentunnus on hukassa, jäsentietojen tarkistus -sivulta saa uuden.

Jäsenkirje 11/2022 lähetettiin jäsenten antamiin sähköpostiosoitteisiin 21.10.2022.