Kysely kunnaneläinlääkäreille liikkuvista eläinlääkäripalveluista, dl 15.7.

Taustaa kyselylle

MMM on asettanut työryhmän valmistelemaan eläinlääkäripalveluja koskevan lainsäädännön uudistusta. Lisätietoa hankkeesta löytyy ministeriön lainsäädäntösivuilta.

Eläinlääkäripalvelujen tarvetta käsitellään työryhmän kokouksessa syyskuussa 2020.

Taustaksi käsittelylle on päätetty selvittää nykyistä liikkuvien eläinlääkäripalvelujen tarvetta kahdella webropol-kyselyllä, joista toinen osoitetaan eläinlääkäreille ja toinen tuotantoeläinten omistajille.

Liitto toivoo runsaasti vastauksia – eli tietoa todellisesta tilanteesta

Alla on linkki eläinlääkäreille osoitettuun kyselyyn. Eläinlääkäriliitto toivoo, että kyselyyn vastataan ahkerasti, jotta tulokset vastaavat mahdollisimman hyvin todellista tilannetta.

Kysely on tarkoitettu liikkuvia eläinlääkäripalveluita tarjoaville kunnaneläinlääkäreille ja eläinlääkäreille, jotka tarjoavat näitä palveluja kunnaneläinlääkärin sijaisena tai kunnan ostopalveluna.

Kyselyssä pyydetään luettelemaan käynnit vastaajan valitseman kuukauden tai neljän viikon jakson ajalta. Valvontakäyntejä ei sisällytetä. Jakso voi olla myös lähimenneisyydessä, jos tiedot ovat saatavissa kirjanpidosta.

Kyselyyn pyydetään vastaamaan 15.7.2020 mennessä.

Kyselyä suositellaan täytettäväksi jossakin muussa selaimessa kuin Internet Explorer -selaimessa, esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox. Jos Internet Explorer on Outlookin oletusselaimena, selaimen voi vaihtaa kopioimalla linkki ja avaamalla se toisessa selaimessa.  
Mahdolliset kysymykset kyselyn täyttämisestä voi lähettää ministeriöön Kajsa Hakulinille, kajsa.hakulin (at) mmm.fi.

Tästä pääset vastaamaan kyselyyn