Jäsentietojen päivittäminen Eläinlääkäriliiton verkkosivujen kautta

Kun yhteystietosi tai työtilanteesi muuttuu, muistathan ilmoittaa siitä myös Eläinlääkäriliiton jäsenrekisteriin. Verkkosivujen kautta voit päivittää yhteystietosi, Eläinlääkärilehden tilauksen, Puhti -reseptipalkkiopalvelun yhteystietoja ja työtilanteesi.

Näin jäsentietojen päivittäminen onnistuu Eläinlääkäriliiton verkkosivuilla:

1. Kirjauduttuasi Fimnet -tunnuksilla osoitteessa sell.fi pääset tarkistamaan ja päivittämään jäsentietosi sivun ylälaidan ”päivitä jäsentietosi” -linkin kautta.

2. Jäsentiedot on jaoteltu välilehtiin. Perustiedot -välilehdellä voit päivittää muun muassa yhteystietosi, Eläinlääkärilehden tilauksen ja Puhti -palvelun yhteystiedot. Jos haluat ilmoittaa työskentelysektorin vaihdoksesta valitse välilehti ”työsuhteet”.

3. Työsuhteet -välilehden tiedot perustuvat jäsenen omiin ilmoituksiin ja jäsenrekisteriin on merkitty viimeisin ilmoitettu työskentelysektori. Aikaisemmin ilmoitettuja työsuhteita ei ole mahdollista päivittää tietojen tallentamisen jälkeen. Jos haluat ilmoittaa uuden sektorin, ilmoita rekisteriin uusi työsuhde ”Lisää uusi” -painikkeen kautta.