Eläinlääkäripäivien kollegiaalisuuskeskusteluun 28.11. mahtuu, ilmoittautuminen etukäteen

Eläinlääkäripäivillä on keskiviikkona ensimmäinen laatuaan:
Maksuton keskustelutilaisuus eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille otsikolla Mitkä ovat kollegiaalisuuden ongelmat. 

Tilaisuuteen on ilmoittautunut ilahduttavan paljon eläinlääkäreitä ja eläinlääketieteen opiskelijoita. Vielä on mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä Messukeskuksessa ennen tilaisuutta keskiviikkona 28. marraskuuta, viimeistään klo 15. Keskusteluun pitää ilmoittautua erikseen vaikka olisi ilmoittautunut Eläinlääkäripäiville muutoin. Näin siksi, että tämä tilaisuus on vain eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille ja siihen voi tulla osallistumaan maksutta osallistumatta päiville muutoin.

Juontaja ja moderaattori on Eläinlääkäriliiton valtuuskunnan puheenjohtaja, kunnaneläinlääkäri ja ympäristöterveysjohtaja Hanna Nurmi

Kuuden sektorin edustajat pitävät lyhyet aloituspuheenvuorot ja käydään tunnin keskustelu.
Mukana ovat eläinlääkärit: yrittäjä Oili Gylden, yksityisellä työnantajalla työsuhteessa oleva Ira Kallio-Kujala, Evidensian edustaja Mikael Granholm, kunnanpraktikko Pauliina Pietilä, tarkastuseläinlääkäri Kristiina Törmä, valvontaeläinlääkäri Päivi Pyykönen.

Tervetuloa Eläinlääkäripäiville!