Eläinlääkäriliiton matka-apurahat opiskelijajäsenille, dl 31.3.

Suomen Eläinlääkäriliitto julistaa haettavaksi matka-apurahoja eläinlääketieteellisiä perusopintoja suorittaville opiskelijajäsenilleen opintoja varten suoritettaville matkoille.

Hakemukset kevään 2017 hakuun tulee jättää viimeistään 31.3.2017.
Myöhässä tulleita tai puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Matka-apurahan saaneilta edellytetään matkaraporttia kolmen kuukauden kuluessa matkan päättymisestä. Matkaraportti lähetetään Eläinlääkäriliittoon Annika Pohjolaiselle, mielellään sähköpostitse. Raportin voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Matkoista voidaan tilanteen mukaan julkaista kirjoituksia joko painetussa Eläinlääkärilehdessä tai lehteen liittyen liiton verkkosivuilla.

Hakemuskaavakkeita saa Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan opintotoimistosta ja liiton toimistosta. Hakukaavakkeen voi palauttaa liitolle joko sähköisesti tai postitse. Huomaa, että lomake on toimitustavasta riippumatta allekirjoitettava.

Ohje apurahojen myöntämiseen tässä (pdf)

Hakukaavake: pdf word. Hakukaavake on uusittu syksyllä 2015. Huomaa, että matkakuluerittelyssä ei pidä vähentää omia säästöjä eikä opintotukea ja -lainaa. Lomakkeessa pyydetään ilmoittamaan jäsennumero. Jäsennumero on esimerkiksi mobiilijäsenkortissa ja jäsentiedoissa, kun on kirjautunut liiton sivuille päivittämään omia jäsentietoja.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä liiton toimistosta Annika Pohjolaiselta, tästä yhteystietoihin.