Eläinlääkärilehti 7/18 ilmestyy 4. lokakuuta

Lehdessä on viimeisintä tietoa Eläinlääkäripäivistä 2018, jotka alkavat 28. marraskuuta. Edullisinta ilmoittautuminen on 21. lokakuuta saakka.
Pääkirjoitus, Tanja Lähteisen Kuunteleva korva taustoittaa vuoden teemaa etiikka, professionalismi ja kollegiaalisuus. 

Puheenjohtajan palstalla Päivi Lahti kertoo kaikkien praktikoiden roolin myös ihmisten terveyden suojelijoina olevan tärkeä maakuntauudistuksen valmistelussa ja myös muita nopeammin ja hitaammin eteneviä asioita on esillä. 

Tieteellisessä artikkelissa kissalla on D-vitamiinimyrkytys, muissa artikkeleissa iso joukko Euroopan eläinlääkäreitä kokoontui Bergeniin, insiöörin kandikesän jälkikirjoitus valaisee tekniikkaa ja Työn ääressä -palstalla lehmä syö huonosti. Jos haluat tietää miten liitto toimii ja vaikuttaa, sekin selviää muissa artikkeleissa. 

Kolumnisteja on tällä kertaa kaksi: Uran alussa Heidi Vesterinen ja Kaima & Kollegassa Sanna Hellström. Ajatuksia ja ajattelemista. 

Ajankohtaisissa liiton maakuntakierrosta, lippujen arvontaa Teknologiamessuille Tampereelle, erikoiseläinlääkärin kysely sekä tieteellisen artikkelin kirjoittajan kysely, nämä aiheet myös liiton etusivulla kohdassa Tuoretta jäsenelle. 

Tarjolla on tällä kertaa 68-sivun pläjäys alan asiaa. Koko lehden voi lukea jäsentunnuksilla täällä

Postiluukusta lehti kolahtaa 4. lokakuuta. 

Eläinlääkärilehden sivulle pääsee tästä, siellä voi lukea osan aineistosta kirjautumatta.