Eläinlääkärilehti 2/19 ilmestyi: Kuka muu muka? -kysytään pääkirjoituksessa

 Eläinlääkärin oman aviisin Suomen Eläinlääkärilehden tieteellinen artikkeli kertoo noroviruksen aiheuttamasta vatsatautiepidemiasta, artikkeli on luettavissa paperilla sekä verkossa tänään.

Pääkirjoituksen otsikko Kuka muu muka? johdattaa liiton valtuuskunnan kuplia puhkovaan maailmaan ja taustoittaa maamme vaaleja jopa sadan vuoden takaa! Liiton kunniajäsen, monin tavoin aktiivisesti toimiva tämän lehden pääkirjoittaja Ava Sovijärvi on istahtanut framille: ”Äänioikeus on edelleen hieno oikeus ja velvollisuus!”

Puheenjohtaja Päivi Lahti kehottaa menemään sisältö edellä eteenpäin olipa valtakunnan politiikan tilanne mikä hyvänsä ja hän myös hehkuttaa Elävän lääkärit -kampanjaa, joka alkaa Facebookissa torstaina 7.3. aamusta. Eläinlääkäri, tutustu ja osallistu kampanjaan, jäsenille lähetetään aiheesta myös sähköpostia torstaina. Alustavasti aiheesta kerrotaan myös lehden sivulla 107.

Lisäksi kerrotaan eläinlääkäreistä Euroopan foorumilla Roomassa sekä liiton jäsentutkimuksen tuloksista valtiolla työskentelevien ja työelämän ulkopuolella olevien osalta. Esillä ovat liiton valtuuskunnan vaali valtuutettujen ajatuksin, kuntien ja valtion luottamusmiehet, opiskelijan harjoittelu Belgiassa hevosten parissa ja onpa mukana tekoälyäkin. Kolumnit ja vakiopalstat valistavat ja ilahduttavat, joskus herättävät myös ihan uusia ajatuksiakin.

Tarjolla on 60-sivun pläjäys alan asiaa. Koko lehden voi lukea jäsentunnuksilla täällä

Eläinlääkärilehden sivulle pääsee tästä, siellä voi lukea pääkirjoituksen, puheenjohtajan palstan ja osan muusta  aineistosta kirjautumatta.