Ilmoittaudu juhlavuoden tapahtumiin täällä

Voit ilmoittautua juhlavuoden tapahtumiin täällä. Katso viimeinen ilmoittautumispäivä kunkin tapahtuman kohdalta. Kaikkiin tapahtumiin voi tutustua juhlavuoden sivulla.

Ilmoittautua voi vain verkossa ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Maksullisista tapahtumista palautamme maksun lääkärintodistuksella.

Perjantai 29.9.

Juhlavuoden Get together -ilta Vanhalla Ylioppilastalolla klo 19. Wine & cheese, Eläinlääkäriliitto tarjoaa jäsenilleen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.9. (päivitetty 9.8.) Ilmoittaudu tästä

Lauantai 30.9.

Iltajuhla avec Eläinlääkäriliiton jäsenille ja kutsuvieraille Vanhalla Ylioppilastalolla klo 19. Liput 125 euroa/henkilö. Frakki tai tumma puku. Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.9.  (päivitetty 9.8.) Ilmoittaudu tästä

Kutsuvieraat ilmoittautuvat oman, kutsussa ilmoitetun linkin kautta.

Muista myös

Perjantaina 29.9. ja lauantaina 30.9. eläinlääkäriseurat ja -yhdistykset sekä kurssit voivat varata kokoustilaa kahdeksi tunniksi Vanhalta ylioppilastalolta omaan tapaamiseensa. Varaa tila ennakkoon 8.9. mennessä (pidennetty aika) osoitteesta toimisto (at) sell.fi, tilat ovat maksuttomat. Mahdolliset tarjoilut kukin tilaa itse Vanhalta ylioppilastalolta anna-kaisa.rantamaki (at) royalravintolat.com.