Työpaikkailmoittajan ohje

Työpaikkailmoituksista

Eläinlääkäriliiton verkkosivuilta voi ostaa paikan työpaikkailmoitukselle, jos ilmoitus halutaan julkaista vain kotisivulla. Lue ilmoituksen sisältövaatimuksista alempaa tältä sivulta.

Jäsenet voivat itse jättää kotisivulle työpaikka- ja työhakuilmoituksen veloituksetta jäsentunnuksilla eli Fimnet-tunnuksilla. Työpaikkaosioon.

Ilman jäsentunnuksia avoimista työpaikoista näkyvät kotisivuilla vain lyhyet tiedot, jäsentunnuksilla pidemmät, täydelliset ilmoitustiedot.

Lehdessä julkaistavat työpaikkailmoitukset (katso myös mediakorttia) julkaistaan myös Eläinlääkäriliiton kotisivujen Työpaikat-osiossa viimeistään lehden ilmestymispäivänä. Ilman jäsentunnuksia avoimista työpaikoista näkyvät kotisivuilla siis vain lyhyet tiedot, jäsentunnuksilla voi lukea pidemmät, täydelliset ilmoitustiedot.

Jos haluat julkaista työpaikkailmoituksen vain liiton kotisivulla eikä sinulle ole jäsentunnuksia, ilmoitus julkaistaan liiton toimiston kautta ja se on maksullinen, 200 e/kerta. Ilmoitus voi olla sivuilla enintään kuusi viikkoa. Uusi kuuden viikon jakso katsotaan uudeksi ilmoitukseksi. Nämä ilmoitukset (doc-muodossa tai pdf-tiedostoina) voi lähettää sähköpostilla Riitta Purolle, etunimi.sukunimi@sell.fi

Työpaikkailmoitusten sisällöstä

Työpaikkailmoituksista tulee ilmetä päivystysvelvollisuuden määrä, rahapalkan suuruus euromääräisesti sekä praktiikan ja muiden tehtävien välinen aikamääräinen jakosuhde.

Yksityisten eläinlääkäriasemien osalta riittää, kun ilmoituksessa on nähtävänä palkanmääräytymisperuste. Suomen Eläinlääkäriliiton yksityissektorin vähimmäispalkkasuositus vastavalmistuneelle eläinlääkärille, jolla ei ole enempää työkokemusta, on 3 000 euroa kuukaudessa.

Suomen Eläinlääkäriliiton suositus työn kuormittavuudelle on, että päivystysvelvollisuus on jaettu vähintään neljän eläinlääkärin kesken. Mikäli palkkasuositus alittuu, kuormitussuositus ylittyy tai työpaikkailmoituksessa on muuten seikkoja, joiden vuoksi toivotaan yhteydenottoa liittoon, työpaikkailmoitus on merkitty tähdellä painetussa Eläinlääkärilehdessä *.

Työpaikkailmoitukset voi jättää lehteen lähettämällä tekstin ja logotiedoston erillisinä tiedostoina sähköpostilla osoitteeseen toimitus@sell.fi.

Painovalmis ilmoitusaineisto on myös mahdollinen, mutta se saattaa aiheuttaa lisätyötä, jos yllä mainittuja sisällöllisiä asioita muutetaan. Huomaa että työpaikkailmoitusten ainoa leveys on 170 mm.