Liitto järjestää vaalipaneelin 23.3. klo 12.30

Liitto järjestää vaalipaneelin torstaina 23.3. klo 12.30-13.20. Kansanedustajia kuudesta puolueesta saapuu keskustelemaan eläinten hyvinvoinnista, eläinlääkintähuollon tulevaisuudesta, eläinlääkäripulasta ja eläinlääkärien jaksamisesta.

Tulonsa ovat vahvistaneet Mai Kivelä (vasemmisto), Mikko Kärnä (keskusta), Mia Laiho (kokoomus), Mari Holopainen (vihreät), Mari Rantanen (PS) ja Harri Virtanen (SDP). Paneelia moderoi Eläinlääkäriliiton puheenjohtaja Mikko Turku.

Vaalipaneelia on mahdollista seurata etänä, mutta paikkoja on rajoitetusti! Etäosallistujan tulee ilmoittautua 22.3. mennessä!

➞ Ilmoittaudu etäkuuntelijaksi

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Haluamme myös kuulla oletko Eläinlääkäriliiton jäsen, vaikka jäsenyys ei ole vaatimus osallistumiselle. Voit halutessasi kertoa meille myös hieman itsestäsi ja siitä, mikä paneelissa erityisesti kiinnostaa. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin vahvistusviestin, jossa on lisätietoja osallistumisesta. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkista, onko viesti mennyt roskapostilaatikkoon. 

Vaalipaneeli ei ole jälkikuunneltavissa.