Haussa apukädet toimitukseen ja viestintään – nyt!

Suomen Eläinlääkäriliitto ry etsii ammatinharjoittajaa tilapäiseksi avuksi Eläinlääkärilehden toimitukseen sekä liiton viestintään. Apua kaivattaisiin pikaisesti erityisesti toimitussihteerin tehtävien hoidossa sekä verkko- ja someviestinnässä.

Tehtäviin kuuluu esimerkiksi lehden aineistojen keruuta ja yhteydenpitoa, toimittamista ja editointia tilanteen mukaan, yhteistoimintaa toimituspäällikön, taittajan ja oikolukijan kanssa. Verkkoviestintään kuuluu verkkosivujen päivittämistä ja some-viestintää sovitusti päätoimittajan ja toimituspäällikön kanssa. Tarkempi tehtäväkokonaisuus määritellään ja sovitaan yhdessä. Ajallisesti tehtävien hoitaminen vastaa lähtökohtaisesti kokoaikatyötä ellei työtä sovitusti rajata toisin. Työtä on tarjolla arviolta kuudeksi kuukaudeksi. Työtä voi tehdä etänä, mutta ainakin aloitusvaiheessa on tavoite terveysturvallisuuden sallimalla tavalla käydä tehtäviä läpi toimistolla.

Tehtävien hoidossa on hyötyä esimerkiksi korkeakoulututkinnosta, toimittajan työn osaamisesta (kirjoittamisesta, editoinnista, oikoluvusta ja kuvatoimittamisesta), verkkosivujen ylläpitotaidosta, someviestinnän hallitsemisesta, ruotsin ja englannin taidosta, kokonaisuuksien ja eri näkökulmien hahmottamiskyvystä.

Siis viestinnän alan yrittäjä, lähetä tarjouksesi sähköpostilla osoitteeseen toimitus(at)sell.fi Otsikoi viestisi: Tarjoudun työhön.

Sopivan henkilön toivotaan löytyvän mahdollisimman pian, vaikka vuoden suurin alan täydennyskoulutustapahtumamme Eläinlääkäripäivät pidetään 8.-10. joulukuuta – se vie aikaamme jossain määrin.

Lisätietoja antaa toimituspäällikkö Anna Parkkari anna.parkkari (at) sell.fi sekä puhelimitse näinä aikoina: 24.11. klo 15.30-16, 25.11. klo 12.30-13 ja 15.30-16, 29.11. klo 12.30-13.30, 30.11. klo 8-8.30, 1.12. klo 13-13.30 puh. 040 522 8217

Eläinlääkäriliitto on maamme eläinlääkärien ammattijärjestö ja edunvalvoja. Jäseninä on 82 prosenttia Suomen laillistetuista eläinlääkäreistä ja merkittävä osa opiskelijoista. Liitto edistää eläinlääkäriammattikunnan työelämäasioita ja hyvinvointia. Vaalimme myös ihmisten ja eläinten yhteisen terveyden ymmärrystä ja toteutumista muun muassa elintarvikehygienian, hallitun mikrobilääkepolitiikan ja tieteeseen pohjautuvan eläinten hoidon esiin tuomisella.