Yrittäjän viisasten kivet -verkkoluentokoulutusta maaliskuussa, TJS, dl 5.2.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjyyttä harkitseville tai vasta yrittäjiksi alkaneille asiantuntijoille. Järjestäjä on TJS-opintokeskus. 

Tavoitteena on varmistaa yrittäjän onnistuminen erityisesti yritystoiminnan käynnistymisvaiheessa. Osallistujat saavat kokonaisnäkemyksen yrittämisen eri osa-alueista ja käytännön vinkkejä yritystoiminnan käynnistämiseen ja pyörittämisee

Verkkokoulutuksessa keskitytään yrittäjätaitoihin kuten liiketoimintasuunnitelman tekoon, markkinointiin ja yrityksen taloushallintoon.

Osallistujat saavat neuvoja ja apua tyypillisten yritystoiminnan kompastuskivien välttämiseen. Kun yrittämisen into on kova, keskittyy yrittäjä helposti siihen, minkä osaa parhaiten ja uudet, uutta osaamista vaativat alueet saattavat jäädä paitsioon. Lisäksi koulutuksessa käsitellään yrittäjän ammattiliittoasioita sekä tukiverkostoja ja yrittäjän arvoja/jaksamista.
Osallistujat voivat halutessaan katsoa seminaarien nauhoitukset jälkikäteen.
Koulutus koostuu viidestä verkkoseminaarista.

Osallistumismaksu on 150 euroa. 

Ohjelma

Verkkoseminaarit 1.-22.3. torstaisin kello 16-17.30 sekä keskiviikkona 28.3. 16-17.30

Liiketoimintasuunnitelma, YTK Lasse Hakala
• Liiketoimintasuunnitelman laatiminen 1.3.2018
• Liiketoimintasuunnitelman täydentäminen 8.3.2018
Yrittäjän tuet ja aloittelevan yrityksen taloushallinto, etuusvastaava Pirjo Vapola, AYT - Yrittäjien työttömyyskassa ja taloussuunnittelija Matti Järvinen, TJS Opintokeskus
• Yrittäjän tuet ja vakuutukset 15.3.2018, Pirjo Vapola
• Taloushallinto ja hinnoittelu 22.3.2018, Matti Järvinen
Markkinointi, viestintävastaava Marika Ojala ja kehittämisasiantuntija Sikke Leinikki TJS Opintokeskus
• Markkinointisuunnitelman teko ja sosiaalisessa mediassa markkinointi 28.3.2018 (huom. keskiviikko, koska 29. on kiirastorstai)

Mahdolliset muutokset ohjelmass aja ilmoittautumiset TJS:n sivulla täällä