Johtamiskoulutuksen 2021 aloitus siirtyy huhtikuulle

Eläinlääkäriliiton tukema ja jäsenille edullisemmaksi hinnoiteltu johtamiskoulutus siirtyy alkamaan suunniteltua myöhemmin. 

Johtamiskoulutus eläinlääkäreille -koulutusohjelman aloitus on päätetty siirtää huhtikuulle. Ensimmäinen moduuli järjestetään torstaina ja perjantaina 15.-16.4.2021 Helsingissä. Tämä ajankohta on alun perin toiselle moduulille varattu aika. Tammikuussa ei järjestetä koulutusta.

Toinen moduuli järjestetään torstaina ja perjantaina 27.-28.5.2021, mikä on alkuperäisen kolmannen moduulin järjestämisaika lisättynä torstain koulutuspäivällä.

Kolmas moduuli järjestetään perjantaina 20.8.2021.

Koulutusohjelman sisällön siirtäminen virtuaaliseksi etäyhteyksin toteutettavaksi vaikuttaisi merkittävästi koulutuksesta saatavaan hyötyyn, jolloin aikataulun muokkaaminen on toteutustavan muokkaamista parempi vaihtoehto. Toivottavasti aikataulumuutos ei aiheuta kohtuuttomia pulmia! Mikäli kuitenkin uudet päivämäärät (toukokuun lisätty päivä ja elokuun päivät) vaikuttavat mahdottomilta, olethan yhteydessä Outi Hälliin, niin järjestämme asioita tarpeen mukaan.

Kouluttaja Pekko Nieminen on teihin yhteydessä maaliskuun 2021 aikana koulutukseen valmistautumiseksi.

Ilmoittautuneille on kerrottu asiasta sähköpostilla tammikuun alussa.

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella Fennovet Oy:n koulutussuunnittelija Outi Hälliltä

Eläinlääkäriliitto tilaa koulutuksen omistamaltaan Fennovet Oy:ltä ja kouluttaja Pekko Nieminen tulee Ave Group yrityksestä. Näin oli myös edellisellä kerralla koulutuksessa vuonna 2019-2020. Koulutus sai palautteissa hyvät arvostelut.