Johtamiskoulutuksen 2021 aikataulu muuttui

Eläinlääkäriliiton tukema ja jäsenille edullisemmaksi hinnoiteltu johtamiskoulutus siirtyy alkamaan suunniteltua myöhemmin. Uusimmat muutokset on päivitetty tähän maaliskuussa.

Johtamiskoulutus eläinlääkäreille -koulutusohjelman aloitus on päätetty siirtää elokuulle. Ensimmäinen moduuli järjestetään 19.-20.8.2021 Helsingissä. Tämä ajankohta on alun perin toiselle moduulille varattu aika. Tammikuussa ei järjestetä koulutusta.

Toinen moduuli järjestetään 16.-17.9.2021, mikä on alkuperäisen kolmannen moduulin järjestämisaika lisättynä torstain koulutuspäivällä.

Kolmas moduuli järjestetään 5.11.2021.

Koulutusohjelman sisällön siirtäminen virtuaaliseksi etäyhteyksin toteutettavaksi vaikuttaisi merkittävästi koulutuksesta saatavaan hyötyyn, jolloin aikataulun muokkaaminen on toteutustavan muokkaamista parempi vaihtoehto. Toivottavasti aikataulumuutos ei aiheuta kohtuuttomia pulmia! Mikäli kuitenkin uudet päivämäärät (toukokuun lisätty päivä ja elokuun päivät) vaikuttavat mahdottomilta, olethan yhteydessä Outi Hälliin, niin järjestämme asioita tarpeen mukaan.

Kouluttaja Pekko Nieminen on teihin yhteydessä ajoissa koulutukseen valmistautumiseksi.

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella Fennovet Oy:n koulutussuunnittelija Outi Hälliltä

Eläinlääkäriliitto tilaa koulutuksen omistamaltaan Fennovet Oy:ltä ja kouluttaja Pekko Nieminen tulee Ave Group yrityksestä. Näin oli myös edellisellä kerralla koulutuksessa vuonna 2019-2020. Koulutus sai palautteissa hyvät arvostelut.