Eläinlääkärin kirjanpitokurssi 7. helmikuuta 2021

Kurssin kohderyhmää ovat eläinlääketieteen opiskelijat (5. kurssi), jotka lähtevät ensimmäistä kertaa praktiikkaan sekä kirjanpidon perusteista kiinnostuneet eläinlääkärit.

Eläinlääkäriliiton opiskelijajäsenille 5. kurssilaisten kohdalla kurssille osallistuminen on maksutonta kerran per opiskelija. Opiskelijoiden uusintaosallistuminen maksaa 145 euroa/päivä. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille hinta on 295 euroa. Muille hinta on 355 euroa. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Koulutus järjestetään webinaarina. Tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi ilmoittautuneet osallistujat voivat katsoa tapahtuman tallennetta kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Kurssi on suunnattu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ammatinharjoittajan kirjanpidosta. Kurssilla käsitellään eläinlääkärin kirjanpitoa perusteista ja käsitteistä lähtien ja jatkaen kirjanpidon käytännön toteutukseen. Kurssilla voidaan käsitellä myös kirjanpitoa sivuavia ammatinharjoittajan taloushallintaan liittyviä perusasioita.
Kouluttajana Ida Korolainen Tilipalvelu Elli Oy:stä. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.1.2021.

Kurssin järjestää Fennovet Oy Suomen Eläinlääkäriliiton toimeksiannosta. Suomen Eläinlääkäriliitto vastaa huomattavasta osasta koulutuksen kustannuksia.

Lisätiedot täältä