Valtuuskunta koolla 25. marraskuuta

Eläinlääkäriliiton ylin päättävä elin kokoontuu lauantaina 25. marraskuuta Helsingissä.

Valtuuskunnan kokouksessa käsitellään ja hyväksytään kolmivuotinen liiton tavoite- ja toimintasuunnitelma vuosille 2018-2020 sekä vuoden 2018 toimintasuunnitelma. Myös vuoden 2018 taloussuunnitelma jäsenmaksuineen ja luottamustoimisten palkkioineena käsitellään ja vahvistetaan. Lauantaina myös valitaan jäsenet erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle.

Kokouksessa kuullaan hallituksen puheenjohtaja Päivi Lahden ajankohtaiskatsaus ja liiton teettämästä eläinlääkintähuoltoselviytyksestä kertoo sen tekijä ELT Mari Nevas. Eläinlääkärilehden lukijatutkimuksen 2017 havainnot esittää toimituspäällikkö Anna Parkkari.

Päätökset kopauttaa pöytään ja puhetta johtaa valtuuskunnan puheenjohtaja Hanna Nurmi Savukoskelta. Valtuutettuja ja hallituksen jäseniä on ilmoittautunut mukaan 34 ja mukana on myös henkilökuntaa.

Katso tästä valtuuskunnan kokoonpano

Erovuorossa ovat hallituksen jäsenet Elias Dahlsten ja Anu Tulokas, joista kumpikin voi tulla valituksi uudelleen. Lisäksi Elina Illukka on pyytänyt eroa hallituksesta. Erovuoroiset varajäsenet ovat Ollit Jokinen ja Ruoho. Hallituksen tämänhetkinen kokoonpano on verkkosivuilla.

Valtuuskunta saattaa myös julkistaa kannanoton ajankohtaisesta aiheesta.

Kokouksen asioista kerrotaan jälkikäteen verkkosivuilla, joulun alla jäsenkirjeessä 6/17 ja Eläinlääkärilehdessä 9/17, joka ilmestyy 21.12.

Valtuuskunnan pöytäkirjat ovat luettavissa verkossa valmistuttuaan, täällä