Testaa yrittäjän kehityskeskustelu -verkkotyökalua 22.4., ilmoittaudu 14.4. mennessä

Työterveyslaitos kehittää uutta, maksutonta verkkotyökalua yrittäjille yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun ja Helsingin yliopiston kanssa.

Järjestämme 22.4.2021 klo 9–11 verkkotyökalun testaustilaisuuden pienyrittäjille, itsensätyöllistäjille ja muille kiinnostuneille. Testaustilaisuus toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-ohjelmalla ja sitä fasilitoi Pepe Nummi Grape People Oy:stä.

Kehitteillä olevan verkkosivuston työnimi on Yrittäjän kehityskeskustelu. Sivusto sisältää itsearviointitehtäviä ja vinkkejä, joiden avulla yrittäjät pystyvät arvioimaan yrittäjyyteen liittyvää osaamistaan, ajankäyttöään ja terveyskuntoaan sekä kehittämään niitä.  Verkkosivuston kehittäminen on lähtenyt liikkeelle erityisesti +55-vuotiaiden yrittäjien toiveista, jotka olemme tavanneet viime vuosina Entrefox – 55+ Entrepreneurs and Working Life -kehittämishankkeen aikana.

Ensimmäiselle 30:lle ilmoittautuneelle ja tilaisuuteen osallistuvalle yrittäjälle maksetaan 140 euron testauspalkkio. Palkkiota ei maksetana, jos saman henkilö on osallistunut hankkeen toimintaan aikaisemmin.

Ilmoittaudu mukaan testaustilaisuuteen tästä linkistä 14.4.2021 mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja ohjeet osallistumiseen viikkoa ennen testaustilaisuutta.

Yrittäjän kehityskeskustelu on EntreFox – 55+ Entrepreneurs and Working Life -kehittämishankkeen lopputuotos. Hankkeen toteuttavat Turun ammattikorkeakoulu, Työterveyslaitos ja Helsingin yliopisto. Sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Lisätietoa hankkeesta: www.entrefox.fi