Pharmaca Fennica Veterinaria -kirja - yhteystietojen päivitys helmikuussa

Lääketietokeskus toimittaa helmikuun lopussa yhden Pharmaca Fennica Veterinaria -kirjan kaikille osoiterekisterissään oleville eläinlääkäreille maksutta kotimaisiin osoitteisiin.

Tarvittaessa voit päivittää yhteystietosi Lääketietokeskusken rekisteriin tästä

Pharmaca Fennica Veterinaria on saatavana myös verkkopalveluna. Palvelu sisältää kirjasta tutut sisällöt ja helppokäyttöisen hakutoiminnon sekä vapaankaupan valmisteiden luokittelun. Löydät palvelusta myös pakkausselosteet suomeksi ja ruotsiksi 1.3.2019 alkaen. Verkkopalvelu on optimoitu mobiilikäyttöön, eli se sopeutuu käyttäjän laitteeseen ja selainikkunan kokoon. Eläinlääkäriliiton jäsenenä pääset kirjautumaan palveluun Eläinlääkäriliiton jäsen- eli Fimnet-tunnuksella. Palvelu on käytössäsi osoitteessa: www.elainlaakkeet.fi

Lääketietokeskus tarjoaa maksutta käyttöösi Pharmaca Fennica -mobiilisovelluksen ja -verkkopalvelun. Aina ajantasaisten Pharmaca Fennica -selosteiden lisäksi mobiilisovelluksessa ja verkkopalvelussa nyt myös lääkeyritysten julkaisemat lääketurvatiedotteet ja riskienminimointimateriaalit.

Voit hakea ja selata lääkkeiden tietoja ilman kirjautumista. Löydät oikean valmisteen myös vaikkapa skannaamalla lääkepakkauksen viivakoodin. Verkkopalvelussa voit verrata kahta Pharmaca Fennica -selostetta helposti rinnakkain.

Lataa App Storesta tai Google Play Kaupasta tai käytä selaimellasi osoitteessa www.pharmacafennica.fi.