Koirabisneskysely eläinlääkäreille, dl 15.1.2017

Viiden tutkivan journalistin ja kahden kuvajournalistin ryhmä tekee tietokirjaa koirista ja niihin liittyvästä bisneksestä ja yhteiskunnallisista kysymyksistä Suomessa. Kirja on tarkoitus julkistaa syksyllä 2017.

Suomen Eläinlääkäriliitto tukee hanketta jakamalla tämän tiedon hankkeen eläinlääkäreille kohdistamasta kyselystä.

"Hyvä eläinlääkäri,

työryhmämme kirjoittaa parhaillaan tutkivaa tietokirjaa koirista ja niihin liittyvästä bisneksestä ja yhteiskunnallisista kysymyksistä Suomessa.

Olemme laatineet kyselyn, johon toivomme mahdollisimman monen eläinlääkärin vastaavan, jotta pystymme tuottamaan kirjaan uutta tietoa. Kyselyyn on mahdollista vastata heti tai vielä 15. tammikuuta asti.

Toivomme, että jokainen vastaaja vastaa kyselyyn omalla nimellään.

Vastaukset käsitellään anonyymisti ja niin, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa, joten tietosi tulevat vain työryhmän käyttöön. Jos olet valmis antamaan lisätietoja taustatietona tai haastattelussa, kerrothan myös yhteystietosi. Vastaukset kootaan yhteen, ja tulokset esitellään tietokirjassa, jonka WSOY julkaisee syksyllä 2017.

Viidestä tutkivasta journalistista ja kahdesta kuvajournalistista koostuva työryhmämme on ollut aiemmin tekemässä tietokirjoja Wahlroos - Epävirallinen elämäkerta (Into 2013) ja Marimekko - Suuria kuvioita (Into 2015). Wahlroos-kirja oli ehdolla Tutkivan journalismin yhdistyksen Lumilapio-palkinnon saajaksi, ja Marimekko-teos arvostettiin Tieto-Finlandia-ehdokkaaksi vuonna 2015. Lisätietoja osuuskunnastamme osoitteessa www.sarkamedia.com.

Jos haluat kuulla lisätietoja projektista, kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä sarka(at)sarkamedia.com tai puhelimitse, Annina puh. 045 6041077.
Yhteistyöterveisin osuuskunta Sarkamedian työryhmä."

Kyselyyn tästä

Suomen Eläinlääkäriliitossa aiheen tuntee puheenjohtaja Kirsi Sario, yhteystietoihin