Kiitos jäsenkyselyyn vastanneille lähes 900:lle!

Eläinlääkäriliiton Jäsenkyselyyn 2018 vastasi noin 37 prosenttia jäsenistä, joille kysely kohdistettiin. Kysely lähetettiin liiton jäsenrekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Kyselyyn oli mahdollista vastata myös liiton verkkosivulla olevan linkin kautta. Mahdollisuudesta kerrottiin verkkosivuilla, jäsenkirjeessä, Facebookissa ja Eläinlääkärilehdessä.

Vastauksia saatiin lähes 900 henkilöltä. 

Halukkaiden vastanneiden kesken arvottiin palkintoja. Pääpalkinnon voittaja sai 300 euron Samsung Galaxy -tablettitietokoneen ja toinen palkinto oli 300 euron lahjakortti Fennovetiin.Kolmas ja neljäs palkinto olivat 150 euron lahjakortit Fennovetiin. Palkinnon voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, onnea voittajille!

Vastausten analysointi alkaa ja tuloksista kerrotaan työn valmistuttua. Selvää on, että näin suuri vastaajajoukko tuo erinomaista tietoa edunvalvonnan suunnitteluun. Tavoitteena on jatkaa kyselyn tekoa vuosittain.

Alustavasti näyttää siltä, että vastaajia saatiin jäseniltä monista elämäntilanteista. Vastauksia saatiin ryhmien todelliset koot huomioiden kohtalaisen tasaisesti opiskelijoilta, yrittäjiltä, eri sektoreiden palkansaajilta ja kaikista ikäryhmistä alle kolmikymppisestä eläkeikään ja sen yli. Kaikkien jäsenryhmien osallistuminen on erityisen myönteistä, näyttää siltä että vastauksissa ei ole ali- tai yliedustettuja jäsenryhmiä.

Tuloksiin palataan, kun analyysi on valmistunut.