Jäsenkirjeestä ajankohtaiset liiton uutiset

Marraskuun jäsenkirje 12/2022 lähetettiin jäsenten sähköposteihin. Siinä kerrotaan muun muassa, että liiton uusi puheenjohtaja kaudella 2023–2025 on helsinkiläinen eläinlääkäri ja farmaseutti Mikko Turku. Lue uutinen tästä.

Jäsenkirjeessä kerrotaan myös hakuun tulevasta apurahasta, tarjolla olevista kyselyistä, joihin tarvitaan eläinlääkäreitä vastaajiksi ja johtamiskoulutuksesta. Hetki viivähdetään vielä tämän vuoden Eläinlääkäripäivillä. Päivien tallenteet ovat katsottavissa. Luentotallenteet voi edelleen ostaa erikseen.

Lisäksi muistutetaan palkansaajina tai ammatinharjoittajina toimivia eläkeläisjäseniä, että työnteosta tulee vuosittain ilmoittaa liittoon. Vain silloin oikeusturva- ja vastuuvakuutukset ovat voimassa.

Ensimmäiseen praktiikkakesään lähteville 5. vuosikurssin opiskelijoille on ensi kesänä pilottina tarjolla mentorointia. Nyt haetaan eläinlääkäreitä mentoreiksi. LL-kassan jäsenmaksu ensi vuodelle on vahvistettu.

Jäsenkirje on luettavissa myös liiton verkkosivujen jäsensivuilla. Jäsensivuille pääsee jäsen- eli Fimnet -tunnuksilla. Jos jäsentunnus on hukassa, jäsentietojen tarkistus -sivulta saa uuden.

Jäsenkirje 12/2022 lähetettiin jäsenten antamiin sähköpostiosoitteisiin 30.11.2022.