Jäsenetuja Member+ Talvikampanjassa

Member+ on akavalaisten, eli myös eläinlääkärien jäsenetupalvelu vapaa-aikaan ja arkeen, koko perheelle. 

Nyt on käynnissä talvikampanja 18. helmikuuta saakka. Sen aikana sivulle kirjautuneet liiton jäsenet voivat voittaa viikoittain sekä pääarvonnassa. Myös aiemmin rekisteröityneet kirjautuneet osallistuvat arvontoihin. Talvikampanjassa on erikoistarjouksia ja arvottavia palkintoja, jotka arvotaan kaikkien sivustolle kampanja-aikana 15.1.-18.2. kirjautuneiden kesken. Pääarvonnassa on kaksi huippupalkintoa. Arvonnan ensimmäinen valitsee ensin kahdesta alla olevasta palkintovaihtoehdosta:

Lomaviikko valintasi mukaisessa A-lomien mökissä juhannusviikolla (vaihtoehdot: Jerisjärvi, Ruka, Vuokatti, Tahko, Himos tai Punkaharju), palkinnon arvo on 420-800 euroa

Suunto Spartan Suomi 100 Limited Edition urheilukello, arvo 699 euroa

Viikkoarvonnoissa on viikoittain vaihtuvia palkintoja. Tarjolla on muun muassa Eckerö Linen, Academy of Brainin, Kiho ajopäiväkirjan ja Lehtikuninkaan arvontapalkintoja. Osa viikkoarvonnoista toteutetaan Member+ Facebook -sivuilla, joten nyt kannattaa tykätä Facessa Member+

Arvontojen voittajan tulee olla akavalaisen liiton jäsenen sekä rekisteröitynyt Member+ käyttäjä. Arvonnat suoritetaan arvontajakson päätyttyä, ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Viikolla 3 arvomme Facebook-kampanjapäivityksestämme tykänneiden ja kommentoineiden jäsenten kesken kolme kappaletta Eckerö Linen lahjakortteja Päivä Tallinnassa kahdelle.

Kampanja-aikana osalla yhteistyökumppaneilla on erikoistarjouksia, lue lisää ja tarvittaessa kirjaudu käyttäjäksi Member+ sivustolla.