Jäsenetu: webinaari sijoittamisesta aloittelijalle 9.5. + tallenne

Tervetuloa ottamaan sijoittamisen perusteet haltuun ja aloittamaan matka kohti taloudellista mielenrauhaa: Danske Bankin YouTube-kanavalla torstaina 9.5.2019 klo 17.30 alkaen kerromme live-lähetyksessä, miten sijoittamisessa pääsee alkuun ja vastaamme kysymyksiinne. Tarjolla on siis aloittelijan opas sijoittamiseen.

Käymme läpi peruskäsitteitä, miten valita itselle sopivin tapa sijoittaa, mikä on korkoa korolle –ilmiö ja miten se toimii sijoittajan apuna, millaisia riskejä sijoittamiseen liittyy, mitä sijoittaminen maksaa ja miten sijoittamisen aloittaminen oikeastaan tapahtuu.

Keskustelua johtaa sijoitusbloggaaja Jasmin Hamid ja keskustelemassa ovat sijoittamista harrastava opiskelija Evita Lestinen ja varainhoidon kehitystehtävissä työskentelevä Timo Turtiainen Danske Bankista.

Keskustelun kesto on noin 30 minuuttia, jonka lisäksi vastaamme meille lähetettyihin kysymyksiin lähetyksen lopuksi. Kysymyksiä voi lähettää YouTuben chat-toiminnolla. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja lähetystä pääsee seuraamaan oheisen linkin kautta 

Tilaisuus tallennetaan ja on myös jälkikäteen katsottavissa saman linkin kautta.

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenetuihin kuuluu Danske Bankin tarjoamia etuja, lue tästä lisää