Ilo irti yrittäjyydestä -yrittäjätapahtuma jäsenille 6.6., Helsinki

Ilo irti yrittäjyydestä! Miten hinnoittelet osaamisen?

Kesä on tulossa ja nyt on oiva hetki kokoontua iloiseen yrittäjien tilaisuuteen - tule kuulemaan ideoita hinnoittelusta ja verkostoitumaan toisten akateemisten yrittäjien kanssa!

Korkeakoulutetut yrittäjät myyvät pääosin tuotteiden sijasta omaa osaamistaan ja asiantuntijuuttaan eli aikaa ja ratkaisuja. Osaamisen hinnoittelu on osoittautunut haastavaksi ja siksi se on otettu jo yhdeksättä kertaa järjestettävän Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtuman teemaksi.

Tilaisuus on Akateemisten yrittäjien AKYn jäsenjärjestöjen yrittäjille; siis myös Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille, jotka ovat yrittäjiä. Lisää AKYstä ja AKYn tarjoamista jäseneduista liiton jäsensivuilla.

Pääpuhujana on Anja Kadziolka. Lisäksi aiheesta kuullaan erilaisia yrittäjätarinoita. 

Keskiviikko 6.6.2018 klo 14.30-20.00 
Kulttuuritehdas Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51, Helsinki

Tilaisuus on maksuton jäsenille.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa 8.5.2018  klo 10, TÄÄLLÄ  Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Ohjelma:

14.30 Iltapäiväkahvit
15.00 Tilaisuuden avaus ja tervetuloa
15.15 Hinnoittele itsesi lomalle, Anja Kadziolka
16.00 Tauko
16.30 Yrittäjätarinat (puhujista kerrotaan sivun alaosassa)

  • Freelancertyön hinnoittelu, Markku Pulkkinen
  • Näin mää sen teen, Juuso Enala, brändijohtaja, yrittäjä, Handsdotter Oy / Privanet Group Oyj
  • Kasvuyrittäjyys pöhinää, Venla Väkeväinen & Annaleena Kuronen

18.30 Kesäistä syömistä ja iloista rupattelua

Sään salliessa seminaarin jälkeinen seurustelu jatkuu Korjaamon terassilla. Tervetuloa!
 

Puhujat:

Anja Kadziolka

Anja Kadziolka on digimarkkinoinnin kouluttaja ja Bisneskoulun ja Mamaonbis-yhteisön perustaja ja yrittäjä vuodesta 2008. 

"Miten paljon taskuusi jää rahaa kaikesta yrittäjänä tekemästäsi työstä? Pystytkö pitämään kesälomasi rauhassa ilman huolta seuraavan kuukauden kassasta? Kun hinnoittelet palvelusi oikein saat enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi. Ja kun brändäät itsesi osaajana, asiakkaasi maksavat hintasi hymyissä suin. Esityksessä saat laskentakaavan siihen, miten hinnoittelet itsesi lomalle."

Markku Pulkkinen

Freelancetoimittaja, MMM Markku Pulkkinen on toiminut yrittäjänä neljä vuotta. Hän tuottaa Kirjainkauppa-toiminimensä kautta yritys- ja asiakaslehtiä sekä lehti- ja nettijuttuja ja valokuvia maatalous-, metsätalous- ja finanssialoille.

Juuso Enala

Juuso Enala on brändijohtaja ja yrittäjä Handsdotterissa ja Privanet Groupissa. Hän on perustanut, kasvattanut, myynyt yrityksiä ja toimii aktiivisesti useiden kasvuyritysten hallituksessa ja advisory boardissa.

Venla Väkeväinen & Annaleena Kuronen

Venla Väkeväinen ja Annaleena Kuronen ovat Aalto-yliopiston kasvatteja, SLUSH-taustaisia ja ovat kirjoittaneet kirjan Kutsuvat sitä pöhinäksi – Tositarinoita kasvuyrittäjyydestä. Väkeväinen työskentelee tällä hetkellä kasvuyritystapahtuma Slushin operatiivisena johtajana.  Kuronen on puolestaan markkinointipäällikkönä teknologia-alan kasvuyrityksessä.