Hae toimistoeläinlääkäriksi liittoon, dl 8.8.

Eläinlääkäriliitto on Suomen eläinlääkärien ammattijärjestö ja edunvalvoja. Liiton toimisto on ainutlaatuinen työpaikka, joka tarjoaa erinomaisen näköalan jäsenkunnan monipuolisuuteen sekä laajaan työtehtävien ja asiantuntijuuksien kirjoon. Liiton toimistossa on myös parhaat mahdollisuudet vaikuttaa alaan, edistää eläinlääkärikunnan hyvinvointia ja olla mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa ja edunvalvonnassa.

Suomen Eläinlääkäriliitto ry etsii toimistoonsa Helsinkiin

Toimistoeläinlääkäriä määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 31.12.2023 saakka. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus ja projektiluontoiset tehtävät.

Määräaikaisen toimistoeläinlääkärin tehtäviin kuuluvat eri valiokuntien sihteeritehtävien hoito ja eläinlääkärien työhyvinvointiin liittyvät projektitehtävät sekä muut esimiehen antamat tehtävät.

Edellytämme, että olet laillistettu eläinlääkäri tai eläinlääketieteen opiskelija, jolla on praktiikkaoikeudet Suomessa. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme työkokemusta eläinlääkärin tehtävistä sekä hallintotehtävistä. Palkkaus on 4000 e/kk. Työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä.

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@sell.fi viimeistään 8.8.2022. Sähköpostin otsikkoon merkintä: Työpaikkahakemus. Lisätiedot: toiminnanjohtaja Karola Baran, puh. 045 720 0667 ajalla 25.7.–8.8. Lisää tietoa liitosta verkkosivuilla www.sell.fi.