Hae opiskelijan matka-apurahaa 31.3. mennessä

Suomen Eläinlääkäriliitto myöntää matka-apurahoja hakemuksesta eläinlääketieteellisiä perusopintoja suorittaville opiskelijajäsenilleen opintoja varten suoritettaville matkoille.

Apurahat myönnetään yleensä puolivuosittain, seuraava hakuaika päättyy 31.3.2023. Matka-apurahan saaneilta edellytetään matkaraporttia kolmen kuukauden kuluessa matkan päättymisestä. Matkaraportti lähetetään Eläinlääkäriliittoon. Raportin voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

 • Katso tarkat perusteet apurahojen myöntämiseen tässä (pdf, päivitetty elokuu 2021).
 • Apurahan saaneet löydät täällä.

Täytä molemmat hakukaavakkeet apurahaa hakiessasi:

 1. Hakukaavake 1: hakijan perustiedot​​ pdf / word
 2. Hakukaavake 2: hakemuksen perustelut pdf / word

Suosittelemme, ettei hakemuksia lähetetä tavanomaisessa suojaamattomassa sähköpostissa. Jos haluat lähettää hakemuksesi suojatulla yhteydellä, lähetä tästä pyyntö osoitteeseen toimisto (at) sell.fi. 

Huomioi nämä, kun haet apurahaa:

 • Matkakuluerittelyssä ei kuulu vähentää omia säästöjä eikä opintotukea ja -lainaa. 
 • Lomakkeet on aina allekirjoitettava.
 • Lomakkeessa pyydetään ilmoittamaan jäsennumero. Jäsennumero löytyy esimerkiksi mobiilijäsenkortista ja jäsensivuilta kohdasta "Päivitä jäsentietosi".
 • Lomake 1 jää liiton toimiston käsittelyyn, esimerkiksi apurahojen maksamista varten. Lomake 2 menee osana apurahojen myöntämiskäsittelyä liiton työntekijöille, opiskelijavaliokunnan jäsenille ja liiton hallitukselle. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.
 • Myönnettyjen apurahojen suuruus sekä niiden vastaanottajien nimet ja matkakohteet kerrotaan liiton tiedotuskanavissa kuten liiton verkkosivuilla, jäsenkirjeessä ja Eläinlääkärilehdessä.
 • Hakemuskaavakkeita saa Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan opintotoimistosta ja liiton toimistosta, hakekaavakkeet löytyvät myös tältä sivulta. Hakukaavakkeet voi palauttaa liitolle joko sähköisesti tai postitse. Jos et täytä lomaketta sähköisesti, huolehdithan, että käsialasi on selkeästi luettavissa.
 • Myöhässä tulleita tai puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastuu lähetetyn hakemuksen saapumisesta liitolle on hakemuksen lähettäjällä.
 • Matkoista voidaan tilanteen mukaan julkaista kirjoituksia joko painetussa Eläinlääkärilehdessä tai lehteen liittyen liiton verkkosivuilla ilman eri korvausta.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä liiton toimistosta yrittäjäasiamieheltä, yhteystietoihin