Eläinlääkäripäivät 2017 ovat ovella

Eläinlääkäripäivät 2017 tulevat: seuraavan kolmen vuorokauden aikana eläinlääkäritiheys Helsingissä on huippuluokkaa. Päiville odotetaan noin tuhatta eläinlääkäriä ja lisäksi alan opiskelijoita, apteekkiväkeä ja eläintenhoitajia.Koko kävijämäärän ennustetaan olevan noin 1500 henkilöä. 

Eläinlääkäripäivien omalla sisääntulosivulla on myös uusi kohta Messukeskuksessa, johon on koottu päivien tulo-ohjeet ja päivien aikaisia ruokapalveluja ja muuta hyödyllistä. Sivu skaalautuu nykypuhelimessa. www.elainlaakaripaivat.fi

Huomenna keskiviikkona on päivien aiheita jo aamutelevisioissa, tosin ennakkotiedon mukaan lähes samaan aikaan. Huomenta Suomi haastattelee Eläinlääkäriliiton yrittäjäpalkinnon saajia klo 6.47 ja Ylen aamutelevisio dosentti Pikka Jokelaista koirien loistuliaisista klo 6.45.

Liiton oma osasto on Eläinlääkäripäivien näyttelyssä heti rekisteröintipisteen jälkeen oikealla puolella, tervetuloa keskustelemaan, voittamaan messuvisassa, tutustumaan materiaaleihin, hakemaan heijastin ja saamaan suu makeaksi. Fennovetin osasto on tästä kulman takana, tarjolla liiton historiakirjan lisäksi paljon muuta. 

Liiton 125-vuotishistorian voi nähdä vielä pienoisnäytelmänä puolessa tunnissa keskiviikkona 13. joulukuuta klo 12.45-13.15 ja luentojen taudioissa on kooste juhlavuoden tapahtumista.

Eläinlääkäriliitto järjestää Eläinlääkäripäivät omistamansa konsultti- ja koulutusyritys Fennovet Oy:n kanssa. ​