Eläinlääkäriliiton jäsenkysely on käynnissä – osallistu, auta kehittämään ja voita palkinto!

Eläinlääkäriliiton Jäsenkysely 2020 on avoinna kaikille jäsenille jäsenkunnan työtilanteen selvittämiseksi ja tärkeän tiedon keräämiseksi edunvalvonnan tueksi.

Edellinen jäsenkysely tehtiin vuonna 2018. Elämme poikkeuksellista aikaa, jossa koronapandemia on vaikuttanut myös eläinlääkärien elämään ja työntekoon. Kyselyssä pyrimme myös muutaman kysymyksen avulla selvittämään pandemian vaikutusta työssä olevaan jäsenistöömme.

Kyselyyn pääset saamastasi sähköpostista, jonka lähettäjä Toimisto Suomen Eläinlääkäriliitto.
Jos et löydä viestiä, voi pyytää uuden toimistolta sähköpostilla toimisto (at) sell.fi.

Vastattuasi kyselyyn sinut ohjataan arvontalomakkeelle. Halutessasi voit osallistua arvontaan. Palkintona on Samsung Galaxy -tabletti (arvo 300 euroa) sekä kolme Fennovetin verkkokaupan lahjakorttia (300 euroa, 150 euroa ja 150 euroa) niiden vastaajien kesken, jotka haluavat osallistua arvontaan. Jäsenkyselyn vastauksia ja arvontaa varten annettuja yhteystietoja ei voida yhdistää toisiinsa.

Vastaamalla autat liittoasi edunvalvonnassa ja voit vaikuttaa liiton toimintaan. Vastaaminen vie noin 10-20 minuuttia. Vastaamista helpottaa, jos vuoden 2019 tulotiedot ovat saatavillasi. Kysely on mahdollista tallentaa (jokaisen sivun alalaidasta) ja jatkaa vastaamista myöhemmin. Vastaukset käsitellään täysin anonyymisti. Vastausaikaa on 28. kesäkuuta 2020 saakka (jatkettu). Viimeisin sähköposti, jossa vastauslinkki on, lähetettiin 23. kesäkuuta. 

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenkyselystä tai haluat antaa palautetta, voit olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto (at) sell.fi.

Kiitos jo ennakkoon arvokkaasta vastauksestasi!